Tgrt Haber

Zokora yıllar sonra açıkladı! 'Ders verecektim'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
23 Temmuz 2024 23:55 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 00:03
Zokora yıllar sonra açıkladı! 'Ders verecektim'

O dönem Trabzonspor forması giyen Didier Zokora, 2010-11 sezonunda Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile yaşadığı ırkçılık tartışması hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Zokora, "Aklımda onun bacağını kırmak vardı. Emre’ye hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdim" dedi.

Trabzonspor'un Fildişili eski futbolcusu Didier Zokora, 2010-11 sezonunda, Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede rakibi Emre Belözoğlu ile arasındaki “ırkçılık” tartışması hakkında açıklamada bulundu.

"DERS VERECEKTİM"

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Zokora, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Irkçılık yaşadıktan sonraki ilk Fenerbahçe maçında, o gün Trabzon halkının desteğini arkamda hissettim. Emre’ye ne kadar kararlı olduğumu göstermek için siyah kömür ve su karışımı hazırlayıp yüzüme sürdüm. Aklımda onun bacağını kırmak vardı. Onun en büyük hatası benimle bire bir mücadeleye girmekti. Emre’ye hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdim."

Emre - Zokora davasında karar - Spor Haberleri

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...