Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 8 dakika önce

Polisten kaçan şahsı çelme takarak düşürdü! Olay anı kamerada

Kayseri'de denetim yapan polislerin durdurduğu şahıs ihtara uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Kaza yaptıktan sonra aracından inip son sürat koşan şahıs, bir vatandaşın taktığı çelme ile yakalandı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Gündem - Gündem
4 saat 31 dakika önce

Günlerdir aralıksız hapşıran Benazir Aydın ile ilgili yeni gelişme!

Batman'da 18 Eylül'den beri aralıksız hapşıran Benazir Aydın, yarın taburcu edilecek. Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
5 saat 5 dakika önce

Yıkık dökük ev için istenen kira dudak uçuklattı! "Bu tuvaletin bilimsel araştırmalara açılması lazım"

İstanbul Esenler'de yıkık dökük bir ev için istenen kira dudak uçuklattı. İnternette ilanını gördüğü evin içini görmeye giden sosyal medyada kullanıcısı gördüğü manzara karşısında ne diyeceğini bilemedi. İşte 8 bin 500 lira istenen ev...
Gündem - Gündem
5 saat 25 dakika önce

Sağlık skandallarına bir yenisi daha eklendi! 50 milyon liralık yasaklı ilaçları hastalarda kullanmışlar

Yenidoğan çetesi ülke gündemine bomba gibi düşerken, Türkiye henüz bu şoku atlatmadan yeni bir skandal daha patlak verdi. İstanbul'daki bir diş kliniğinde Sağlık Bakanlığı'nın onaylamadığı 50 milyon TL'lik ilaçların kitaplarla depolandığı ve kullanıldığı tespit edildi. Aralarından doktorun da olduğu 3 kişi tutuklanırken, klinik mühürlendi.
Gündem - Gündem
5 saat 45 dakika önce

HSK müfettişine korkunç saldırı! Yemekhane görevlisi ensesinden defalarca bıçakladı: Olay anı kamerada

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) binasında korku dolu dakikalar yaşandı. HSK binasında görev yapan yemekhane görevlisi, müfettiş Mehmet Aslan'ı ensesinden bıçakladı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Deprem uzmanı o ili üstüne basa basa uyardı!
6 saat 5 dakika önce

Deprem uzmanı o ili üstüne basa basa uyardı! "Adını duyunca bile 'aman aman dikkat' diyorum"

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in deprem ile ilgili söyledikleri gündem oldu. Tekirdağ'ı üstüne basa basa uyaran Çelik, “Tekirdağ deyince 'aman' diyorum, aman dikkat! Olmasını istemiyoruz ama olacak olan bir şeyi de olmayacak diye söyleyemeyiz" diyerek durumun ciddiyetine dikkat çekti.
Gündem - Gündem
6 saat 7 dakika önce

Sibel Kayman'ın sır ölümüyle ilgili yeni gelişme! Cezası belli oldu! "Sevdiğim kadın yaşasın diye çaba verdim"

Kocaeli'de meydana gelen 25 yaşındaki Sibel Kayman'ın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sevgilisinin silahından çıkan kurşunla vurularak hayatını kaybeden Sibel Kayman davasında yargılanan erkek arkadaşı Mikail K. "Kıskançlık sebebiyle kız arkadaşım kendini vurdu. Ben öldürmedim, olay sonrasında sevdiğim kadın yaşasın diye çaba verdim. Sevdiğim kadına son kez sarılamadım. Tahliye olup Sibel'in kabrine gitmek istiyorum" sözleriyle kendini savundu. Mahkeme sanığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
 - Öcalan cephesinden jet cevap geldi
6 saat 35 dakika önce

Devlet Bahçeli'nin af çağrısına Abdullah Öcalan cephesinden ilk cevap

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı 'Öcalan' çıkışıyla gündeme oturdu. Devlet Bahçeli, "Terörist başının tecridi kaldırılsın, gelsin TBMM'de konuşsun ve terörün bittiğini haykırsın" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin af sinyali niteliğindeki flaş çağrısına terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan cephesinden ilk cevap geldi.
 - Gerçeği farklı doktora gidince öğrendi
7 saat 55 dakika önce

Ameliyat sonrası hayatı kabusa döndü! Farklı doktora gidince gerçeği öğrendi

Murat Polat isimli hastanın hayatı İstanbul Beşiktaş'ta özel bir hastanede diyabet hastalığı nedeniyle girdiği ameliyat sonrası kabusa döndü. Kendisine söylenilmeden midesinin yarısının alındığını söyleyen hasta gerçeği başka bir doktora tedavi olmak için gittiğinde öğrendiğini belirtti. İşte akılalmaz olayın detayları...
 - Cenazesi 'işaret ettiği' yere gömülecek!
8 saat 5 dakika önce

Son dakika | Fetullah Gülen'in cenazesi 'işaret ettiği' yere gömülecek! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi için detaylar gelmeye devam ediyor. Alınan son bilgilere göre, elebaşının cenazesi perşembe günü Pensilvanya’da örgütün merkezi sayılan kampta “işaret ettiği” yere gömülecek.
 - Gülen öldü, 'kara kutu' köşeyi döndü
8 saat 27 dakika önce

FETÖ'de mal varlığı kavgası! Fetullah Gülen öldü, kara kutu Cevdet Türkyolu köşeyi döndü

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünden sonra taht kavgaları patlak verdi. Örgütte kimin yerine kimin geçeceği tartışmalara yol açarken, örgütün mal varlığının büyüklüğü de yaşanan çekişmenin sebebini gözler önüne serdi. Fetullah Gülen'in kara kutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu'nun örgütten aldığı paralarla elde ettiği servet dudak uçuklattı.
Gündem - Gündem
8 saat 31 dakika önce

Yenidoğan çetesi soruşturması! Afyonkarahisar’daki o hastane için yapılan yorumlar gündem oldu

Yenidoğan çetesi soruşturması devam ederken, Afyonkarahisar Özel Park Hayat Hastanesi'nin yeni doğan ünitesi hakkında hastaların yaptıkları şikayetler gündeme oturdu. Hastanenin hem SGK'dan hem de yasal olmayan şekilde ailelerden para aldığı iddia edildi.
Gündem - Gündem
8 saat 32 dakika önce

Adana'da çok acı olay! 3 çocuk yanarak feci şekilde can verdi

Adana Yüreğir'de yürekleri yakan bir olay yaşandı. Yatağın altına konulan ısıtıcıdan çıkan yangından dolayı en büyüğü 6, en küçüğü 1 yaşındaki 3 kardeş yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu, bazıları sinir krizi geçirdi.
Gündem - Gündem
8 saat 34 dakika önce

Gebze'de bir binada korkutan patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlama sonrası ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı
Gündem - Gündem
8 saat 42 dakika önce

Tehdit ettiği savcıya 'Benimle fotoğraf çektir, kimse kılına dokunamaz' demişti! Savcı Yavuz Engin çete üyesiyle böyle fotoğraf çektirdi

Yenidoğan Çetesi soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'e "Benimle fotoğraf çektir, kılına zarar gelmez" diyerek tehditler savuran çete üyesi Mustafa Kemal Zengin'in savcıyla çekilen fotoğrafı gündeme oturdu. Fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.
Gündem - Gündem
8 saat 46 dakika önce

Ataşehir'de yangın faciası! Dehşet anlarını böyle kaydetti

Ataşehir’de meydana gelen yangın faciasında engelli Cemil Kaymak hayatını kaybetti. Dehşet anlarında bir vatandaş hem yangın anını kaydetti hem de yanan evin içerisine girerek evde bulunanları kurtarmaya çalıştı. İşte o anlar...
Gündem - Gündem
9 saat 3 dakika önce

Ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada!

İstanbul’da seyir halindeki ambulansa yol vermeyen sürücü cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından sürücüye bin 390 lira idari para cezası uygulandı.
Gündem - Gündem
9 saat 41 dakika önce

Gümrükte 510 milyon TL'lik uyuşturucu operasyonu: Tüm zamanların en yüksek miktarı ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı, Kapıkule ve Gürbulak Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 395 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini açıkladı. Kapıkule'da yakıt deposuna gizlenen 120 kilo kokain, kara sınırında ele geçirilen en yüksek uyuşturucu miktarı olarak kayıtlara geçerken, 3 operasyonda ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 510 milyon TL olduğu belirtildi.
 - Kar yağışı başladı, göz gözü görmüyor!
9 saat 57 dakika önce

Kar yağışı başladı, göz gözü görmüyor! Yarım metreyi geçti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıdan sonra hava sıcaklıkları düştü, yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Kar kalınlığı Kastamonu'da 50, Karabük'te 40, Rize'de 20 santimetreyi geçti. Bitlis, Karabük, Ağrı ve Ordu'da kar yağışı devam ediyor.
Gündem - Gündem
10 saat 24 dakika önce

İzmir için kritik uyarı! Tehlike çanları çalıyor!

İzmir'in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı'nda tehlike çanları çalmaya başladı. Barajın su seviyesi yüzde 15.29'a geriledi. Uzmanlar son 16 yılın en düşük seviyesine gelen barajla ilgili “Tehlikeli bir dönemdeyiz. Tehlike sadece İzmir'de değil; Aydın, Denizli, Muğla, İstanbul, her yerde tehlike var" dedi.
Sona Git