Tgrt Haber
 - Pensilvanya'da Gülen'i gömme hazırlığı
2 saat 40 dakika önce

FETÖ elebaşının gömüleceği çukuru gizlediler! Örgüt üyeleri Pensilvanya'ya akın ediyor

ABD'de ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i gömme hazırlıkları sürüyor. Pensilvanya eyaletinde örgütün karargah olarak kullandığı çiftliğin bahçesine bir çukur açılırken, çiftlikte yoğunlaşmaya başlayan örgüt üyeleri havadan görüntü alınmasını engellemek için alanın üstüne branda gerdi.
 - İstanbul dahil birçok kente uyarı
3 saat 50 dakika önce

Meteoroloji saat verdi: İstanbul dahil birçok ilde sağanak var! İşte 24 Ekim 2024 il il hava durumu

Meteoroloji'nin son raporuna göre, İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Yağışların özellikle karadeniz kıyıların kuvvetli olması beklenirken, vatandaşlara sel uyarısı yapıldı. Ülke genelinde sıcaklıkların da artacağı tahmin ediliyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 24 Ekim 2024 il il hava durumu tahmini...
 - Tüketicilerin korunması için yeni adım
4 saat 31 dakika önce

Tüketicilerin korunmasına yönelik teklif Meclis'ten geçti

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tüketici 30 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip olacak. Aynı zamanda haksız ticari uygulamalara getirilen cezalar da artırılıyor.
 - Şehadete uzanan süreci yürekleri burktu
6 saat 38 dakika önce

Eşinin gönderdiği çiçeği almak için aşağı inmişti: Evlilik yıl dönümünde şehit olan Zahide Güçlü'nün yürek yakan hikayesi!

Ankara'da TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında gerçekleştirilen hain terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düştü. TUSAŞ Başmühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin, eşinin gönderdiği çiçeği almak için aşağı inerken şehit edildiği ortaya çıktı. Evlilik yıldönümlerinde şehit olan Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi ise yürekleri burktu.
 - TSK, PKK hedeflerini vurmaya başladı
9 saat 12 dakika önce

Son dakika | TSK, Suriye ve Irak'taki PKK hedeflerini vurmaya başladı! 32 nokta yerle bir edildi

Son dakika haberi: Ankara'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı sonrası TSK'dan PKK'ya misilleme geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye ve Irak'ta PKK hedefleri vurmaya başladı. Düzenlenen hava harekatında 32 hedef imha edildi.
 - Eminönü-Bursa feribotunda bomba ihbarı
9 saat 34 dakika önce

İstanbul Eminönü-Bursa feribotunda bomba ihbarı: 380 yolcu tek tek tahliye edildi!

Eminönü-Bursa feribotunda bomba ihbarı yapıldı. Feribot tahliye edildi, polis köpekle arama yaptı, ihbar asılsız çıktı. 380 yolcu ise güvenli şekilde tahliye edildi…
Gündem - Gündem
9 saat 47 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sebebiyle ABB Cumhuriyet bayramı etkinliklerini iptal etti!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda şehitlerimizin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin PKK'lı olduğu yönünde tahminler yapılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etti. 
Gündem - Gündem
10 saat 26 dakika önce

TUSAŞ saldırısını yapan teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda şehitlerimizin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin PKK'lı olduğu yönünde tahminler yapılırken saldırganların saatler öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
10 saat 41 dakika önce

Adana’da kahvehanede silahlı saldırı: Genç isimden acı haber!

Adana’da bir kahvehanede silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 18 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüpheliyi yakalama çalışması başlattı.
Gündem - Gündem
11 saat 54 dakika önce

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde birbirine girdi!

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti. Kavganın velilerden birinin diğerinin çocuğuna tokat atması sebebiyle çıktığı öğrenildi. 
Gündem - Gündem
11 saat 57 dakika önce

Saldırıdan tahliye edilen TUSAŞ çalışanı sözleriyle gururlandırdı: Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda şehitlerimizin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Saldırı sonrası TUSAŞ çalışanı, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.
 - Şehit olan taksi şoförünün arkadaşı konuştu
12 saat 28 dakika önce

TUSAŞ saldırısında şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda 5 şehidimizin ve 22 yaralının olduğu açıkladı. Saldırganlar TUSAŞ'ın önüne gasbettikleri taksi ile gelirken şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu. 
 - Noterlik kanun teklifi komisyonda kabul edildi!
13 saat 10 dakika önce

Noterlik kanun teklifi kabul edildi: Yeni teklifin ayrıntıları belli oldu!

Noterlik kanun teklifi Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Noterlik Ücret Tarifesi Ocak ayında belirlenecek. Noterlikte yapılan işlemler için ödenecek vergi, resim harç ve diğer kağıt bedelleri banka kartı ve kredi kartı ile ödenebilecek. İşte merak edilen teklifin ayrıntılar...
Gündem - Gündem
14 saat 15 dakika önce

Son dakika | Türk askerinin Lübnan'daki görev süresi TBMM tarafından 1 yıl daha uzatıldı

Son dakika haberi | Türk askerinin Lübnan'daki görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Gündem - Gündem
15 saat 25 dakika önce

TUSAŞ çalışanının ağabeyi konuştu! "Yarım saat sonra görüştüğümde..."

TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı sırasında binada bulunan bir çalışanın ağabeyi konuştu. “Kardeşimle görüştüğümüzde içeride patlamalar olduğunu, silah seslerinin olduğunu, kaç dakika bunun devam ettiğini söyledi" diyen ağabey, en kısa sürede konunun çözüme kavuşacağını söyledi.
Gündem - Gündem
15 saat 25 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sonrası ANKA harekete geçti

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemi artırıldı. Yerli savunma sanayii projesi ANKA terör saldırısı sonrası uçuş gerçekleştiriyor.
Gündem - Gündem
15 saat 39 dakika önce

Özel Harekat ekipleri TUSAŞ'a helikopterle indi! Bölgede üst düzey güvenlik önlemleri

TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısında bölgeye helikopterlerle Özel Harekat ekipleri geldi. Bölgede üst düzey güvenlik önlemleri alınıyor.
 - Kamu kurumları teyakkuzda! Personel sığınaklara alındı
16 saat 2 dakika önce

TUSAŞ tesislerine terör saldırısı sonrası kamu kurumları teyakkuza geçti! Personeller sığınaklara alındı

Ankara'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Canlı bomba ile gerçekleştirilen saldırıda şehitler ve yaralılar olduğu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklandı. Saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, SAHA EXPO savunma fuarındaki bazı etkinlikler de iptal edildi.
 - Susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine böyle ateş açtı
16 saat 5 dakika önce

Son dakika: TUSAŞ'a terör saldırısı! İşte teröristin tesise giriş anları: Susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine böyle ateş açtı

Son dakika haberi: Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Uzun namlulu silahlarla tesis önüne gelen teröristin susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine ateş ettiği anlar ortaya çıktı. İşte o görüntüler...
 - "Türkiye'ye uzanan kirli eller kırılacak"
16 saat 5 dakika önce

TUSAŞ tesislerine terör saldırısı! Siyasilerden peş peşe tepki yağdı

Son dakika haberi: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan'daki tesislerine terör saldırısı gerçekleştirdi. Şehit be yaralıların olduğu saldırının ardından siyasilerden peş peşe tepkiler geldi. İşte o açıklamalar...
Sona Git