Tgrt Haber
 - Depremzededen Erdoğan'a 'one minute' şiiri
2 saat 28 dakika önce

Gaziantepli depremzededen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'one minute' şiiri! Sözleri büyük alkış topladı

Deprem bölgesindeki vatandaşlar için düzenlenen toplu konut açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kura çekimi sonucu ev sahibi olan Gaziantepli bir depremzedenin sürpriziyle karşılaştı. Depremzedenin Erdoğan'a ithafen yazdığı 'one minute' şiiri büyük alkış topladı.
Gündem - Gündem
2 saat 45 dakika önce

Şehit Er Kander Babür'a son görev: Babası da 2 yıl önce aynı şekilde vefat etmiş

Samsun'dan şehit haberi geldi. Sözleşmeli Er Kander Babür, Pençe-Kaplan Operasyonu görev yerinde yaşamını yitirdi. Şehit memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Gündem - Gündem
2 saat 59 dakika önce

Oğluna kızan anne çıldırdı! Satırla arabasına saldırdı

Arnavutköy'de bir anne oğluna kızarak aracına satırla saldırdı. Annesine engel olmaya çalışan o anları kameraya yansıdı.
Gündem - Gündem
3 saat 17 dakika önce

Arnavutköy’de sigara içen işçiler yangına neden oldu: Tesis küle dönüyordu!

İstanbul Arnavutköy’de bir geri dönüşüm tesisinde iddiaya göre sigara içenler yangına neden oldu. Ekipler, güçlükle de olsa yangını kontrol altına alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 22 dakika önce

Bartın’da maden ocağında göçük: Ölü var!

Bartın Hattat Enerji maden ocağında göçük meydana geldi. Olayın tavan çökmesi sonucu meydana geldiği belirtilirken, kazada 1 kişi öldü.
 - Örgüt lehine paylaşımları dikkat çekti
3 saat 23 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sonrası PKK lehine paylaşım yapanın TEİ'de staj yaptığı paylaşıldı! DMM'den açıklama geldi

TUSAŞ'ta PKK'nın gerçekleştirdiği terör saldırısı sonrası sosyal medyada bölücü örgütü övücü paylaşımlar yapan şahsın TEİ'de staj yaptığının paylaşılması tepki uyandırdı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuya ilişkin açıklama yaptı.
 - 157 nokta vuruldu
4 saat 47 dakika önce

Son dakika | MİT’ten PKK’ya TUSAŞ operasyonu: 157 nokta vuruldu

Son dakika haberi: PKK'nın TUSAŞ'a yönelik saldırısı sonrası TSK ve MİT peş peşe yaptığı operasyonlara yenisini ekledi. Suriye ve Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik 157 nokta operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda terör örgütünün tesisleri, eğitim kampları, lojistik ağları hedef alındı.
 - "Terörsüz Türkiye'yi inşa edeceğiz"
5 saat 12 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teröre karşı 'iç cephe' ve 'barış' vurgusu: Ülkemizdeki tüm araçları kullanacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da deprem konutları teslim töreninde yaptığı konuşmada teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Terör örgütünün ve onu maşa olarak kullananların hedefine ulaşamayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşliğimizi bozamayacak, iç cephemizi sarsamayacaklar" dedi. İran'a saldıran İsrail'e karşı da uyarıda bulunan Erdoğan, Netanyahu hükümetinin hedefini açıkladı.
Gündem - Gündem
6 saat 3 dakika önce

Aksaray'da kahreden kaza! Ehliyetsiz sürücü dehşeti kamerada

Aksaray'da meydana gelen kazada ehliyetsiz sürücü bir anneyi hayattan kopardı. Korkunç kazada kavşaktan anayola çıkan anne ve oğlunun bulunduğu otomobile ehliyetsiz bir gencin kullandığı otomobil çarptı. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken aracı kullanan kadın hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
6 saat 18 dakika önce

İnterpol tarafından aranıyordu! Lüks araçlar İstanbul'da bulundu

İnterpol'ün aradığı 2 lüks otomobil İstanbul'da ele geçirildi. Almanya'dan kiraladıkları lüks otomobilleri kaçırarak Türkiye'ye getiren 7 şüpheli kaldıkları otele düzenlenen baskınla yakalandı. İşte detaylar...
 - ''Haram para olduğu için iade ettim''
7 saat 38 dakika önce

Hesabında 23 milyonu görünce hayatının şokunu yaşadı: ''Haram para olduğu için iade ettim''

İzmir'de yaşayan bir temizlik işçisi fatura ödemek için mobil banka uygulamasına girdi, hesabında 23 milyon 16 bin 393 Türk Lirası'nın yatırıldığını görünce hayatının şokunu geçirdi. Temizlik işçisi örnek davranış sergileyerek parayı bankaya iade etti. Temizlik işçisi Özkan Aydik paranın nerden gelip nereye gittiğini öğrenmek istiyor.
 - Onlarca gözaltı var
7 saat 52 dakika önce

17 ilde PKK operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Onlarca gözaltı var

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya yönelik 17 ilde 'GÜRZ-22' isimli eş zamanlı operasyon düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 55 şüpheli gözaltına alındı.
 - Çok sayıda terörist etkisiz!
8 saat 30 dakika önce

Son dakika | PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki 3 ayrı terör hedefine operasyon düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlarda 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - Adnan Oktar'ın dudak uçuklatan serveti!
8 saat 57 dakika önce

Adnan Oktar'ın tüm mal varlığı hazineye geçti! 61 lüks araç, 17 villa ve daha neler neler

Suç örgütü kurma ve yönetme suçlarından 8 bin 463 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın 2 milyarlık serveti hazineye geçti. Hazine'ye geçen mallar arasında Adnan Oktar örgüt üyelerinin kullanımındaki 61 lüks otomobil ve 17 villanın yer aldığı belirtildi.
 - Konya'da dehşete düşüren olay!
9 saat 22 dakika önce

Konya'da dehşete düşüren olay! Alacak verecek meselesi kanlı bitti! İş adamına kurşun yağmuru

Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen korkunç olayda iş adamı Bayram Çelmeli aracı ile işten döndüğü sırada aralarında alacak verecek meselesi olduğu kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Gaziantep’ten geldiği belirtilen M.K. olaydan kısa süre sonra kıskıvrak yakalandı.
Gündem - Gündem
9 saat 44 dakika önce

İzmir'de 5 kişinin öldüğü patlamayla ilgili yeni gelişme! Bilirkişi raporu hazırlandı

İzmir’de 5 kişinin öldüğü patlamaya ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, patlamanın nedeninin LPG gazında sızıntı olduğu ve biriken gazın patlamaya neden olduğu belirtildi.
 - Çok sayıda ölü var
9 saat 44 dakika önce

Erzincan'da kahreden kaza! Otomobiller hurdaya döndü: Çok sayıda ölü var

Erzincan'dan sabah saatlerinde 2 otomobil feci şekilde çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 5 kişi hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
10 saat 1 dakika önce

Son dakika | Malatya'da deprem oldu! AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi: Malatya'da sabah saatlerinde deprem paniği yaşandı. Kale ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin AFAD ve Kandilli'den açıklama geldi.
Gündem - Gündem
10 saat 27 dakika önce

Sağlık Bakanlığı'ndan TUSAŞ açıklaması: Yaralılarından 15'i taburcu edildi

Sağlık Bakanlığı, TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısında yaralana 22 yaralının sağlık durumlarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 22 yaralının 15'inin taburcu edildiği, yaralı 7 kişinin de tedavisinin devam ettiği aktarıldı.
Gündem - Gündem
11 saat 33 dakika önce

Hatay'da akılalmaz olay! Trafikte tartıştığı kişilere kabusu yaşattı

Hatay'da kameralar akılalmaz bir olayı kaydetti. Bir araç sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletli ve yanındaki kişiyi ezmeye çalıştı. O korku dolu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.
Sona Git