Tgrt Haber
 - İşte TUSAŞ’ın dikkat çeken projeleri
45 dakika önce

TUSAŞ neden hedefte? İşte TUSAŞ’ın dikkat çeken projeleri

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) düzenlenen saldırı sonucu 5 şehit ve 22 yaralının olduğu bildirildi. TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının perde arkasında neler olabileceği merak ediliyor. Türk savunma sanayiisine küresel pazarda dikkat çeken askeri teknolojileri geliştiren TUSAŞ, KAAN, HÜRJET, ANKA gibi projelerle öne çıkıyor. İşte Türkiye'nin havacılık ve uzay teknolojileri alanındaki en büyük ve en önemli kuruluşlarından biri olan TUSAŞ tesislerinden çıkan o projeler ve ayrıntıları...
Gündem - Gündem
46 dakika önce

TUSAŞ'ta tüyleri diken diken eden anlar yeniden gündem oldu!

TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı ardından aylar önce paylaşılan görüntüler yeniden gündem oldu. Mühendislerin Milli Muharip Uçak KAAN’ın ilk test uçuşu sonrası yaşadığı coşku tüyleri diken diken etti.
Gündem - Gündem
51 dakika önce

Afyonkarahisar'da korkunç kaza! Okul servisiyle otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen korkunç kazada okul servis ile otomobil çarpıştı. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. Ölenlerin kimlikleri belli oldu.
Gündem - Gündem
53 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sonrası Mehmet Demiroğlu'ndan net mesaj!

TUSAŞ tesisine gerçekleştirilen hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Müdür Mehmet Demiroğlu, net mesajlar verdi. Demiroğlu, Saldırılara karşı birlik ve beraberlik içinde dimdik durarak yılmadan Türkiye'nin geleceği için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Gündem - Gündem
1 saat 10 dakika önce

Boşanma aşamasındaki eşi ve kayınpederini vurdu! İfadesi ortaya çıktı: Bir anlık sinirle saldırı düzenlendim

Adana'da boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınbabasının tabanca ile vuran kişi tutuklandı. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, "Bir anlık sinirle saldırı düzenlendim" dediği ortaya çıktı.
 - TUSAŞ'ın kahraman şehitleri
1 saat 15 dakika önce

TUSAŞ şehitleri Türkiye'yi hüzne boğdu! Çiçek detayı yürekleri sızlattı

TUSAŞ'a yönelik düzenlenen kalleş terör saldırısında 5 vatandaşımızı şehit verdik. Doğum gününde eşinin gönderdiği çiçeği almaya gittiği esnada nizamiye kapısında şehadete erişen Makine Mühendisi Zahide Güçlü'nün hikayesi yürekleri dağladı. İşte o, 5 vatan evladımız...
 - MİT'in hava harekatı sonrası DEM Parti'den açıklama
1 saat 16 dakika önce

TUSAŞ'taki hain terör saldırısı sonrası başlatılan hava harekatı sonrası DEM Parti'den açıklama!

Ankara TUSAŞ'taki hain terör saldırısından 5 kişi şehit oldu. Saldırı sonrası MİT operasyonuyla sınır ötesinde PKK hedefleri bir bir imha edildi, şehitlerin kanı yerde bırakılmadı. DEM Parti'den harekatla ilgili skandal açıklama geldi.
Gündem - Gündem
1 saat 43 dakika önce

Yangın anında korkutan patlama kamerada!

İzmir'de bir evde çıkan yangında mutfakta bulunan tüp bomba gibi patladı. Korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Hain planla ilgili 3 detay!
1 saat 58 dakika önce

TUSAŞ saldırısında dikkat çeken 3 detay!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'daki tesisine gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hain saldırıyla ilgili 3 detaya dikkat çekildi. İşte detaylar...
 - Terörist başından ilk mesaj: "Koşullar oluşursa..."
2 saat 3 dakika önce

Ömer Öcalan ile Abdullah Öcalan İmralı'da görüştü! Terörist başından ilk mesaj: "Eğer koşullar oluşursa..."

Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan, dün İmralı'da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüştüğünü duyurdu. Öcalan ile 43 ay sonra ilk görüşmeyi gerçekleştiren Ömer Öcalan, terörist başının verdiği ilk mesajı açıkladı.
Gündem - Gündem
2 saat 18 dakika önce

TUSAŞ'ta güvenlik önlemleri arttırıldı: Bölgeye giren herkes aranıyor

TUSAŞ'a düzenlenen hain saldırının ardından bölgede güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Bölgeye giren her araç aranıyor.
 - TUSAŞ şehitlerinin kanı yerde kalmadı
2 saat 40 dakika önce

Son dakika | MİT, PKK hedeflerini böyle imha etti: TUSAŞ şehitlerinin kanı yerde kalmadı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini imha etti.
Gündem - Gündem
2 saat 58 dakika önce

Son dakika | Avcılar'da metrobüs yangını! İşte ilk görüntüler

Son dakika haberine göre Avcılar'da sabah saatlerinde bir metrobüste bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede metrobüsü sardı. Yolcular araçtan tahliye edilirken, kontrol altına alınan yangın anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
3 saat 10 dakika önce

Beyoğlu’nda köleli sapık partiye polis baskını! Polis ekipleri bile şoke oldu

İstanbul Beyoğlu’nda polis ekiplerinin baskın yaptığı bir gece kulübünde yaşananlar polisi bile şoke etti. Baskında bir kadının köle konumunda bir kafese konulduğu ve partiye katılanlar tarafından kırbaçlandığı görüldü. Sapkın partide tam 32 kişi gözaltına alındı.
 - Yenidoğan çetesinin korkunç telefon konuşmaları!
3 saat 35 dakika önce

Yenidoğan çetesiyle ilgili yeni detaylar! Kan donduran konuşmalar ortaya çıktı: 1 gebe vereceğiz 200 bin TL ciro yapacak

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen yenidoğan çetesi ile ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Bu kez de çete lideri doktor Fırat Sarı'nın örgütün ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir'e hasta başına 20 bin lira para teklif ettiği ve eşi Melike Özdemir'in sigortasını yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca Özdemir'in Nigar Kubilay ile yaptığı telefon görüşmesinde ise, "1 tane gebe vereceğiz. O bebekten 150-200 bin lira ciro yapacak" demesi şoke etti.
 - Pensilvanya'da Gülen'i gömme hazırlığı
4 saat 47 dakika önce

FETÖ elebaşının gömüleceği çukuru gizlediler! Örgüt üyeleri Pensilvanya'ya akın ediyor

ABD'de ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i gömme hazırlıkları sürüyor. Pensilvanya eyaletinde örgütün karargah olarak kullandığı çiftliğin bahçesine bir çukur açılırken, çiftlikte yoğunlaşmaya başlayan örgüt üyeleri havadan görüntü alınmasını engellemek için alanın üstüne branda gerdi.
 - İstanbul dahil birçok kente uyarı
5 saat 58 dakika önce

Meteoroloji saat verdi: İstanbul dahil birçok ilde sağanak var! İşte 24 Ekim 2024 il il hava durumu

Meteoroloji'nin son raporuna göre, İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Yağışların özellikle karadeniz kıyıların kuvvetli olması beklenirken, vatandaşlara sel uyarısı yapıldı. Ülke genelinde sıcaklıkların da artacağı tahmin ediliyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 24 Ekim 2024 il il hava durumu tahmini...
 - Tüketicilerin korunması için yeni adım
6 saat 38 dakika önce

Tüketicilerin korunmasına yönelik teklif Meclis'ten geçti

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tüketici 30 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip olacak. Aynı zamanda haksız ticari uygulamalara getirilen cezalar da artırılıyor.
 - Şehadete uzanan süreci yürekleri burktu
8 saat 45 dakika önce

Eşinin gönderdiği çiçeği almak için aşağı inmişti: Evlilik yıl dönümünde şehit olan Zahide Güçlü'nün yürek yakan hikayesi!

Ankara'da TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında gerçekleştirilen hain terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düştü. TUSAŞ Başmühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin, eşinin gönderdiği çiçeği almak için aşağı inerken şehit edildiği ortaya çıktı. Evlilik yıldönümlerinde şehit olan Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi ise yürekleri burktu.
 - TSK, PKK hedeflerini vurmaya başladı
11 saat 19 dakika önce

Son dakika | TSK, Suriye ve Irak'taki PKK hedeflerini vurmaya başladı! 32 nokta yerle bir edildi

Son dakika haberi: Ankara'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı sonrası TSK'dan PKK'ya misilleme geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye ve Irak'ta PKK hedefleri vurmaya başladı. Düzenlenen hava harekatında 32 hedef imha edildi.
Sona Git