Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 12 dakika önce

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde birbirine girdi!

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti. Kavganın velilerden birinin diğerinin çocuğuna tokat atması sebebiyle çıktığı öğrenildi. 
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

Saldırıdan tahliye edilen TUSAŞ çalışanı sözleriyle gururlandırdı: Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda şehitlerimizin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Saldırı sonrası TUSAŞ çalışanı, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.
 - Şehit olan taksi şoförünün arkadaşı konuştu
4 saat 46 dakika önce

TUSAŞ saldırısında şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda 5 şehidimizin ve 22 yaralının olduğu açıkladı. Saldırganlar TUSAŞ'ın önüne gasbettikleri taksi ile gelirken şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu. 
 - Noterlik kanun teklifi komisyonda kabul edildi!
5 saat 28 dakika önce

Noterlik kanun teklifi kabul edildi: Yeni teklifin ayrıntıları belli oldu!

Noterlik kanun teklifi Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Noterlik Ücret Tarifesi Ocak ayında belirlenecek. Noterlikte yapılan işlemler için ödenecek vergi, resim harç ve diğer kağıt bedelleri banka kartı ve kredi kartı ile ödenebilecek. İşte merak edilen teklifin ayrıntılar...
Gündem - Gündem
6 saat 33 dakika önce

Son dakika | Türk askerinin Lübnan'daki görev süresi TBMM tarafından 1 yıl daha uzatıldı

Son dakika haberi | Türk askerinin Lübnan'daki görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Gündem - Gündem
7 saat 43 dakika önce

TUSAŞ çalışanının ağabeyi konuştu! "Yarım saat sonra görüştüğümde..."

TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı sırasında binada bulunan bir çalışanın ağabeyi konuştu. “Kardeşimle görüştüğümüzde içeride patlamalar olduğunu, silah seslerinin olduğunu, kaç dakika bunun devam ettiğini söyledi" diyen ağabey, en kısa sürede konunun çözüme kavuşacağını söyledi.
Gündem - Gündem
7 saat 43 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sonrası ANKA harekete geçti

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemi artırıldı. Yerli savunma sanayii projesi ANKA terör saldırısı sonrası uçuş gerçekleştiriyor.
Gündem - Gündem
7 saat 57 dakika önce

Özel Harekat ekipleri TUSAŞ'a helikopterle indi! Bölgede üst düzey güvenlik önlemleri

TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısında bölgeye helikopterlerle Özel Harekat ekipleri geldi. Bölgede üst düzey güvenlik önlemleri alınıyor.
 - Kamu kurumları teyakkuzda! Personel sığınaklara alındı
8 saat 20 dakika önce

TUSAŞ tesislerine terör saldırısı sonrası kamu kurumları teyakkuza geçti! Personeller sığınaklara alındı

Ankara'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Canlı bomba ile gerçekleştirilen saldırıda şehitler ve yaralılar olduğu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklandı. Saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, SAHA EXPO savunma fuarındaki bazı etkinlikler de iptal edildi.
 - Susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine böyle ateş açtı
8 saat 22 dakika önce

Son dakika: TUSAŞ'a terör saldırısı! İşte teröristin tesise giriş anları: Susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine böyle ateş açtı

Son dakika haberi: Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Uzun namlulu silahlarla tesis önüne gelen teröristin susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerine ateş ettiği anlar ortaya çıktı. İşte o görüntüler...
 - "Türkiye'ye uzanan kirli eller kırılacak"
8 saat 23 dakika önce

TUSAŞ tesislerine terör saldırısı! Siyasilerden peş peşe tepki yağdı

Son dakika haberi: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan'daki tesislerine terör saldırısı gerçekleştirdi. Şehit be yaralıların olduğu saldırının ardından siyasilerden peş peşe tepkiler geldi. İşte o açıklamalar...
 - Teröristler taksiden inip saldırdı
8 saat 31 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ'ta teröristlerle çatışma anı ortaya çıktı

Son dakika haberi: Ankara'da TUSAŞ'a terör saldırısı gerçekleştirildi. Çatışmaların yoğun sürdüğü bölgede teröristlerin gelişi ve çatışma anı görüntüleri ortaya çıktı. Çatışma bölgesinde şehitler ve yaralıların olduğu bildirildi.
 - İstihbarat eski başkanı açıkladı
8 saat 38 dakika önce

"TUSAŞ'a saldırı dışarıdan yapıldı!" İstihbarat eski başkanından çok çarpıcı açıklamalar

Ankara'da TUSAŞ binasına yapılan saldırı sonrası şehit ve yaralılarımızın olduğu açıklandı. Genelkurmay istihbarat eski başkanı İsmail Hakkı Pekin tgrthaber.com'a yaptığı açıklamada; 'Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Devlet Bahçeli'nin yapmış olduğu barış çağrılarının ardından gerçekleşen bu saldırının planlaması yurt dışından yapıldı' diyerek çok önemli mesajlar verdi. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
8 saat 43 dakika önce

Yerli ve milli ürünlerin üretildiği TUSAŞ'a terör saldırısı! KAAN, HÜRJET, ATAK...

Ankara’da patlamaların gerçekleştiği TUSAŞ, SAHA EXPO’da Milli Muharip Uçak KAAN’ın, Jet Eğitim Uçağı HÜRJET’in, T129 ATAK Helikopteri’nin ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı’nın maketlerini sergiliyor.
Gündem - Gündem
8 saat 50 dakika önce

Ankara'da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı! Patlama anı kamerada

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Gerçekleşen patlama anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Yerlikaya duyurdu: 5 şehit, 22 yaralı
9 saat 34 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ tesislerine terör saldırısı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Şehit ve yaralılarımız var

Son dakika haberi: Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ'A terör saldırısı gerçekleştirildi. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu menfur terör saldırısını lanetliyor şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise saldırının yaşandığı TUSAŞ'a giderek, basın mensuplarını bilgilendirdi. İlk andan itibaren bütün kolluk kuvvetlerinin bölgeye sevk edildiğini belirten Yerlikaya, "2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıyı düzenleyen örgütün kim olduğu kimlik tespitinden sonra paylaşılacak. Saldırıda 5 kişi şehit düşerken, 22 kişi de yaralandı" diye konuştu. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, 1 Başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini duyurdu. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 39 dakika önce

İki eşi de aynı şekilde öldü, mahkemede ağlayarak kendini savundu! Çelişkili sözleri kafa karıştırdı

İstanbul Bakırköy'de eşi ipe asılı bulunan Vesile Bingöl'ün eşi İsmet Bingöl'ün önceki eşinin de intihar ettiği ortaya çıktı. İki eşi de aynı şekilde ölen Bingöl, mahkemede ağlayarak ifade verdi. Olayla ilgisi olmadığını söyleyen Bingöl, “Beni aldattığından şüpheleniyordum. Olay günü sabah 7'de kalktım. Çocuklarım ve ben bir gürültü üzerine uyandık. Ben olay günü Vesile'ye ‘hangi yüzle bana bakıyorsun bakma bana' dedim. Vesile odadan hışımla çıktı. Bir baktım içeri bir girdim kendini doğalgaz borusuna asmış” dedi.
Gündem - Gündem
9 saat 56 dakika önce

Ormanda mantar toplarken, patlamamış mühimmat buldu

Bolu'da ormana mantar toplamaya giden bir vatandaş karşılaştığı manzara sonrası şoke oldu. Vatandaş, küflenmiş ve patlamamış halde havan topu mermisi buldu. Jandarma tarafından mermi, kontrollü olarak imha edildi.
 - Türk hacker'lar örgütün propaganda araçlarına sızdı
10 saat 23 dakika önce

Türk hacker'lar Fetö'nün sitelerine sızdı! 15 Temmuz şehitlerinin fotoğrafları konuldu

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü ile birlikte örgüt içinde bir süredir başlayan kavganın derinleşirken bir darbe de Türk hacker'lardan geldi. 'Bold Medya' ve 'Turkishminute' isimli terör örgütü FETÖ’nün psikolojik propaganda hesapları hacklendi. İki hesabın internet sitelerinin ana sayfalarına 15 Temmuz Şehitlerimizin isimleri konuldu.
 - İddianame kabul edildi, duruşma tarihi belli oldu
10 saat 26 dakika önce

Son dakika | Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame kabul edildi: Duruşma tarihi belli oldu

Son dakika haberi: Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianamenin kabul edildiği bildirildi. İlk duruşma tarihi belli oldu, savcı 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılmasını talep etti. Narin'in annesi, amcası ve ağabeyinin yanı sıra komşusu da yargılanacak.
Sona Git