Tgrt Haber
 - 34 hedef yerle bir edildi!
5 saat 58 dakika önce

Son dakika | TSK, Irak'ın kuzeyinde PKK hedeflerine bomba yağdırdı: 34 hedef imha edildi

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, TSK'nın Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Terör örgütü hedeflerinden 34'ü imha edildi.
 - Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı
7 saat 8 dakika önce

Son dakika | Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı! Metin Feyzioğlu Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi oldu

Son dakika haberine göre, Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Metin Feyzioğlu atandı. 
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı
9 saat 54 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (24 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
10 saat 7 dakika önce

Son dakika | Kahramanmaraş'ta deprem! AFAD ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı.
 - Türkiye'nin BRICS'e üyeliğini Hindistan engelledi mi?
10 saat 42 dakika önce

Türkiye'nin BRICS'e üyeliğini Hindistan engelledi haberlerine yalanlama!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bazı sosyal medya ve haber sayfalarında Bild gazetesini kaynak göstererek verilen, "Türkiye'nin BRICS'e üyeliği Hindistan tarafından engellendi" haberini yalanladı. DMM'den yapılan açıklamada, "Zirvede BRICS topluluğunun genişlemesiyle ilgili süreç ele alınmamıştır." denildi. 
Gündem - Gündem
10 saat 55 dakika önce

MSB'den teröristlere gözdağı! F-16'lar 'fil yürüyüşü' yaptı: Daima hazır

Dün Ankara Kahramnkazan'da teröristlerin gerçekleştirdiği saldırı sonrası Milli Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. F-16'ların 'fil yürüyüşü' yaptığı video paylaşımına, "Daima Hazır!" notu düşüldü. 
 - FETÖ liderine stadyumda cenaze töreni!
10 saat 56 dakika önce

Türk gazeteciler engellendi: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için stadyumda cenaze töreni düzenlendi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı hain Fetullah Gülen'in ölmesinin ardından Gülen’e Skyland Baseball Stadyumu’nda cenaze töreni düzenlendi. ABD polisi Türk gazetecilerin görüntü almasını engellerken, stadyumun bulunduğu bölgede dron uçurmak yasaklandı.
 - TUSAŞ Genel Müdüründen net mesaj
11 saat 29 dakika önce

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu: Boyun eğecek değiliz!

Terör örgütü PKK tarafından saldırı yapılan TUSAŞ’ın Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, "Biz bu tür saldırılarla herhangi bir yıldırma politikasına boyun eğecek değiliz. Bunu da tüm arkadaşlarımız bu sabah mesai başı yaparak gösterdi, göstermeye devam edeceğiz. Durmadan devam edeceğiz, bu düşüncede 15 bin arkadaşımız var" diyerek, kararlılık mesajı verdi.
 - Samuray kılıçlı cinayette yeni gelişme!
12 saat 51 dakika önce

Samuray kılıçlı cinayette Başak Cengiz'i öldüren katil Can Göktuğ Boz'un cezası onandı!

İstanbul'da yolda yürüyen mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile canice öldüren Can Göktuğ Boz'un ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı. Böylelikle katil Boz'a "takdiri indirim" uygulanmadı.
 - Zorla getirme kararı çıktı!
13 saat 14 dakika önce

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: 22 kişi hakkında zorla getirme kararı!

Narin Güran cinayetine ilişkin davada 22 kişi hakkında zorla getirme kararı çıktı. Öte yandan Narin'in cenazesin,n dere yatağına taşındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
13 saat 51 dakika önce

FETÖ'nün helvasını uzattılar... Türk gazeteciler gereken cevabı böyle verdi

ABD'deki FETÖ firarileri, terörist Fethullah Gülen'in gömülme anlarında görüntü alabilmek için bekleyen Türk gazetecilere helva uzattı. Türk gazeteciler ise FETÖ'cülerin bu hareketine suratlarına bile bakmayarak gereken cevabı verdi.
Gündem - Gündem
13 saat 56 dakika önce

Selçuk Bayraktar'dan TUSAŞ'a hain terör saldırısıyla ilgili açıklama! 'Son nefesimize kadar mücadeleye devam'

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ saldırısına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye yolunda çalışan mühendislerle guru duyduklarını belirten Bayraktar, "Bizler için hayatını milli teknoloji hamlesine ve savunma sanayiine vakfetmiş mühendisler için büyük ilham kaynağı oldular. Asil ruhlu bir milletin ferdi olduğum için gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Son nefesimize kadar bizler mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 - 'Karşımızda 2 ülke var'
14 saat 26 dakika önce

Süleyman Soylu TUSAŞ'taki terör saldırısının nedenini açıkladı: Karşımızda 2 ülke var

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saldırının nedeninin belli olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, hiçbir adımın tesadüf olmadığını belirtti. Türkiye'nin dünyayı imrendiren işler yaptığına dikkat çeken Soylu "Karşımızda 2 ülke var. Türkiye'ye bedel ödetmek istiyorlar" dedi.
 - Cenazede dikkat çeken QR kod detayı
14 saat 31 dakika önce

Son dakika | FETÖ elebaşı Fetullah Gülen defnedilemedi! Cenazede dikkat çeken QR kod detayı

Son dakika haberi: Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün üzerinden dört gün geçmesine rağmen defnedilmedi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre örgüt içindeki karışıklık defin işlemlerinin önüne geçiyor. Örgütün üst düzeylerinin güvenlik endişesi nedeniyle defin işlemlerine karşı olduğu belirtiliyor. Cenazeye QR kod ile girişlerin olacağı belirtiliyor.
Gündem - Gündem
14 saat 49 dakika önce

Son dakika | Van'da 3.2 büyüklüğünde deprem: Kandilli ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Van'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı sonrası vatandaşlar "Son deprem nerede ne zaman oldu" Van'da deprem mi oldu?" sorularını araştırmaya başladı.
Gündem - Gündem
14 saat 59 dakika önce

Niğde'de rehabilitasyon merkezinde şiddet iddiası! 9 yaşındaki çocuk öldü, çalışanlar açığa alındı

Niğde'de yaklaşık 2 ay önce 9 yaşındaki bir çocuğun rehabilitasyon merkezinde uğradığı şiddet yüzünden öldüğü iddiası üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı soruşturma kapsamında rehabilitasyon çalışanları açığa alındı.
Gündem - Gündem
15 saat 18 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ saldırısı soruşturmasında yeni gelişme!

Son dakika haberi: TUSAŞ saldırısının ardından başlatılan soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Saldırının hemen sonrasında görüntülerin sosyal medya üzerinden yayılmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.
 - Domuz bağı ile bağlayıp vahşice katlettiler
15 saat 53 dakika önce

Yalova'da kan donduran cinayet! Domuz bağı ile bağlayıp vahşice katlettiler

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde kadın girişimci Canan Cerit korkunç bir cinayete kurban gitti. Yabancı uyruklu çalışanları tarafından elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanan Cerit boğularak katledildi. Cinayetin detayları kan dondurdu.
Gündem - Gündem
16 saat 6 dakika önce

Terör örgütlerine peş peşe darbe! DHKP-C'nin kilit ismi yakalandı

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik soruşturmada örgütün kilit isimlerinden biri yakalandı. DHKP-C'nin yurt dışındaki merkezinden gönderilen şifreli mesajların deşifresinden sorumlu olan Ö.K., İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
 - PKK'nın sözde eyalet sorumlusu öldürüldü
16 saat 17 dakika önce

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Kırmızı listeye bir çizik daha: PKK'nın sözde eyalet sorumlusu Serkan Nazlier öldürüldü

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, kırmızı listede yer alan PKK'nın sözde Gever (Hakkari) Eyalet Sorumlusu Serkan Amed kod adlı Serkan Nazlier'i etkisiz hale getirdi.
Sona Git