Tgrt Haber
 - Narin Güran iddianamesinden korkunç detaylar
53 dakika önce

Narin Güran iddianamesinden korkunç detaylar: Dikkat çeken 33 dakika! Narin bulunmasın diye yapmadıkları kalmamış

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. İddianamede Narin'in kaybolduğu gün annesinin, abisinin, amcasının ve Nevzat Bahtiyar'ın bir arada oldukları detayı dikkat çekti. En çarpıcı kısım ise Narin'in birlikte geçen 33 dakikada katledildiği oldu. İşte Narin Güran cinayetine ilişkin detaylar...
 - Yenidoğan çetesinden Malpraktis planı
59 dakika önce

Yenidoğan çetesi Malpraktis planını devreye soktu! Pişkin savunmaları pes dedirtti: Az ceza almak için...

Türkiye'yi sarsan yenidoğan çetesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ederken şüphelilerin ifadeleri de ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen çete üyeleri 'Malpraktis' planını devreye soktu. Savcılık ise aksine "Eylemlerin kasten öldürme suçunu oluşturduğu anlaşılmıştır" ifadelerine yer verdi.
 - Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış ceset bulundu
2 saat 10 dakika önce

Edirne'de dehşet! Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış ceset bulundu: Boynunda ve sırtında...

Edirne'de Tunca Nehri'nin kenarında bıçaklanmış ve yakılmış halde bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri cinayeti çözmek için adeta seferber oldu. 10 kilometrelik alanda bulunan tüm güvenlik kameraları incelendi, 21 yaşındaki cinayet şüphelisini gözaltına aldı.
Gündem - Gündem
3 saat 42 dakika önce

İstanbul'da su kesintisi: 13 saat sürecek! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat

İSKİ tarafından Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. İsale hattında yapılacak çalışmadan dolayı bugün saat 10.00'dan itibaren bazı mahallelerde 13 saat süreyle su verilemeyecek.
 - Meteoroloji'den 3 bölge için uyarı var!
3 saat 49 dakika önce

Meteoroloji 23 Ekim Hava durumu raporunu yayımladı! 3 bölge için yağış uyarısı yaptı!

Hava durumu bugün yurdun büyük bölümünde yağışsız bir güne işaret ediyor. Ancak Meteoroloji'nin tahminlerine göre doğu ve kuzeyde 3 bölgede yağış beklentisi var. İşte Meteoroloji 23 Ekim Hava durumu raporu.
Gündem - Gündem
6 saat 21 dakika önce

Jandarma Genel Komutanlığı'na 310 uzman erbaş alınacak! Başvuru şartları belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığına 300 lojistik, 10 bando alt branşlarında olmak üzere 310 uzman erbaş alınacak. İşte başvuru tarihi ve şartları...
Gündem - Gündem
7 saat 4 dakika önce

Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte hukuk muhakemelerindeki ücret tarifeleri

Hukuk muhakemelerinde gider avansı, hakem ücreti ve tanık ücreti tarifeleri tebliğleri Resmi Gazete’de yayımlandı.
Gündem - Gündem
9 saat 9 dakika önce

Öğrenci yurdunda korku dolu anlar! Çok sayıda biriktirilen çakmak gazı patladı

Isparta'da bir öğrencinin yurt odasında biriktirdiği çok sayıdaki çakmak gazı patladı. Olayda odada kalan 1 öğrenci ağır yaralanırken ekipler inceleme başlattı.
Gündem - Gündem
10 saat 27 dakika önce

Son dakika | THY ve Pegasus 1 Kasım'a kadar olan İran uçuşlarını iptal etti

Son dakika haberi: THY ve Pegasus misilleme saldırısı ihtimaline karşın İran'a olan uçuşlarını 1 Kasım'a kadar iptal etti!
 - Cenazesi için dikkat çeken hazırlık
11 saat 51 dakika önce

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi için son hazırlık yapıldı! Terör örgütü üyeleri kazıya başladı

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesi için kazı çalışmaları başladı. Edinilen son bilgilere göre terörist Gülen'in 'işaret ettiği' bölgeye iş makineleri getirildi. 
 - Ölümünün ardından harekete geçti
12 saat 9 dakika önce

İletişim Başkanlığı duyurdu: X harekete geçti, Fetullah Gülen'in ölümünün ardından 119 hesap engellendi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ardından terör örgütü övücü paylaşım yapan ve bu gruba sempatizan olan 119 sosyal medya kullanıcısının hesabı engellendi. İçlerinde Hakan Şükür, Cevheri Güven, Ekrem Dumanlı gibi hesaplar da bulunuyor. İşte o hesaplar...
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı
12 saat 55 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (22 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
 - TBMM'de kabul edildi
12 saat 56 dakika önce

Son dakika | Yenidoğan çetesi skandalı sonrası TBMM ortak karar aldı: Komisyon kuruluyor

Son dakika: Yenidoğan bebekleri özel hastanelerde ölüme götüren çete yapılanması sonrası TBMM'de Meclis Araştırma Komisyonu kurulması kararı alındı. Tüm partilerin ortak önerisiyle harekete geçildi.
 - Gündemi sarsacak açıklamalar...
13 saat 1 dakika önce

Fenerbahçe FETÖ terör örgütünün karşısındadır! GFB liderinden gündemi sarsacak açıklamalar

Son zamanlarda oldukça gündeme gelen Fenerbahçe’nin en büyük taraftar grubu GFB hakkında ortaya atılan iddialar ile ilgili tgrthaber.com’a açıklamalar gerçekleştiren GFB liderlerinden Ercan Turabi gündemi sarsacak ifadeler kullandı. ‘FETÖ terör örgütünün, Fenerbahçe’ye Türkiye’deyken yapamadıklarını yurt dışından yapmaya çalışıyorlar’ diyen Turabi, Fenerbahçe’nin bu oyunlara gelmeyeceğini ifade etti. İşte detaylar…
Gündem - Gündem
13 saat 10 dakika önce

Kocaeli'de doğal gaz patlaması! Korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan doğal gaz patlamasında ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gören 7 kişinin sağlık durumları ise izlenmeye devam ediyor. Hayatını kaybeden 65 yaşındaki adamın, evden camiye doğru yürüdüğü sırada patlamaya maruz kaldığı öğrenildi. 
Gündem - Gündem
14 saat 51 dakika önce

Eski eşinden kaçan kadın sokak ortasında öldürüldü: Kaçış anı kamerada

Diyarbakır'da eski eşi tarafından tehdit edilen kadın sokak ortasında öldürüldü. Kendisini takip eden eski eşinden kaçarken kaldırımda vuruldu. Kadının son anları kamera kaydına yansıdı.
Gündem - Gündem
15 saat 6 dakika önce

Külliye'de büyükelçilerle görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belçika, İrlanda ve AB Delegasyonu büyükelçileriyle Beştepe'de görüştü. Yeni büyükelçiler güven mektuplarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.
 - Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor
15 saat 51 dakika önce

Yargıda düzenleme TBMM'de: Boşanmada süre iniyor, noterlere düzenleme

TBMM Adalet Komisyonu, boşanma süresinden, noterlik hizmetlerine ve casusluk faaliyetlerine kadar çeşitli düzenlemeleri görüşmeye başladı.
Gündem - Gündem
16 saat 37 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalya Başbakanı Meloni ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İtalyan Başbakanı Meloni telefonda ikili görüşme gerçekleştirdi. Yoğun dış politika gündemi ve İsrail'in ilerleyişi hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Gündem - Gündem
16 saat 39 dakika önce

Yenidoğan çetesinin hastanesinde skandal! Tansiyon için yatan kadın organ yetmezliğinden öldü

İstanbul'da 12 bebeğin ölümüne neden olan Yenidoğan çetesinin anlaşmalı olduğu bir hastanede yeni bir skandal ortaya çıktı. İddiaya göre tansiyon rahatsızlığıyla yatan bir hasta, çoklu organ yetmezliğinden vefat etti. Hastanenin annesinin cenazesini vermesi için para talep ettiğini söyleyen acılı evlat, hastaları müşteri olarak gören çeteye isyan etti.
Sona Git