Tgrt Haber
 - Onlarca gözaltı var
4 saat 2 dakika önce

17 ilde PKK operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Onlarca gözaltı var

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya yönelik 17 ilde 'GÜRZ-22' isimli eş zamanlı operasyon düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 55 şüpheli gözaltına alındı.
 - Çok sayıda terörist etkisiz!
4 saat 40 dakika önce

Son dakika | PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki 3 ayrı terör hedefine operasyon düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlarda 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - Adnan Oktar'ın dudak uçuklatan serveti!
5 saat 7 dakika önce

Adnan Oktar'ın tüm mal varlığı hazineye geçti! 61 lüks araç, 17 villa ve daha neler neler

Suç örgütü kurma ve yönetme suçlarından 8 bin 463 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın 2 milyarlık serveti hazineye geçti. Hazine'ye geçen mallar arasında Adnan Oktar örgüt üyelerinin kullanımındaki 61 lüks otomobil ve 17 villanın yer aldığı belirtildi.
 - Konya'da dehşete düşüren olay!
5 saat 32 dakika önce

Konya'da dehşete düşüren olay! Alacak verecek meselesi kanlı bitti! İş adamına kurşun yağmuru

Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen korkunç olayda iş adamı Bayram Çelmeli aracı ile işten döndüğü sırada aralarında alacak verecek meselesi olduğu kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Gaziantep’ten geldiği belirtilen M.K. olaydan kısa süre sonra kıskıvrak yakalandı.
Gündem - Gündem
5 saat 54 dakika önce

İzmir'de 5 kişinin öldüğü patlamayla ilgili yeni gelişme! Bilirkişi raporu hazırlandı

İzmir’de 5 kişinin öldüğü patlamaya ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, patlamanın nedeninin LPG gazında sızıntı olduğu ve biriken gazın patlamaya neden olduğu belirtildi.
 - Çok sayıda ölü var
5 saat 54 dakika önce

Erzincan'da kahreden kaza! Otomobiller hurdaya döndü: Çok sayıda ölü var

Erzincan'dan sabah saatlerinde 2 otomobil feci şekilde çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 5 kişi hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
6 saat 11 dakika önce

Son dakika | Malatya'da deprem oldu! AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi: Malatya'da sabah saatlerinde deprem paniği yaşandı. Kale ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin AFAD ve Kandilli'den açıklama geldi.
Gündem - Gündem
6 saat 37 dakika önce

Sağlık Bakanlığı'ndan TUSAŞ açıklaması: Yaralılarından 15'i taburcu edildi

Sağlık Bakanlığı, TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısında yaralana 22 yaralının sağlık durumlarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 22 yaralının 15'inin taburcu edildiği, yaralı 7 kişinin de tedavisinin devam ettiği aktarıldı.
Gündem - Gündem
7 saat 43 dakika önce

Hatay'da akılalmaz olay! Trafikte tartıştığı kişilere kabusu yaşattı

Hatay'da kameralar akılalmaz bir olayı kaydetti. Bir araç sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletli ve yanındaki kişiyi ezmeye çalıştı. O korku dolu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
8 saat 18 dakika önce

Şanlıurfa'da ev yangını: 2'nci kattan böyle atladılar

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangında mahsur kalan 2 çocuk, vatandaşlarca açılan battaniyeye atlayarak kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gündem - Gündem
9 saat 4 dakika önce

Son dakika | Akdeniz'de deprem! Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Akdeniz'de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - 600 milyon liralık büyük vurgun
9 saat 24 dakika önce

Postacı Şinasi'den 600 milyon liralık büyük vurgun! Her yerde aranıyor

Gaziantep'te 'pes' dedirten bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Önceki yıllarda bir posta dağıtım şirketinde çalışan Şinasi Kozan başta iş arkadaşları olmak üzere yakın çevresini "Büyük bir firma sermaye arttırıyor, para getirin, size yüzde 10 kar payı vereceğiz" diyerek milyonlarca lira dolandırdı ve sırra kadem bastı. Kozan'ın şimdiye kadar 36 kişiden 600 milyon lira vurgun yaptığı ortaya çıktı. İşte akılalmaz dolandırıcılık olayının detayları...
 - Yenidoğan çetesinde skandallar bitmiyor!
10 saat 20 dakika önce

Yenidoğan çetesinin skandalları bitmiyor! 10'dan fazla bebeğin gözleri kör edilmiş

Yenidoğan çetesi skandalında adeta her gün yeni bir skandal detay ortaya çıkıyor. Faaliyetlerin durdurulduğu bir hastanede bebeklere uygulanan yanlış tedavi sonucu 10'dan fazla çocuğun görme engelli kaldığı öne sürüldü.
 - Sis, pus, sağanak ve kar bir arada
11 saat 2 dakika önce

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı: Sis, pus, sağanak ve kar bir arada

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu haritasını güncelledi. Cumartesi, pazar ve 29 Ekim Pazartesi günü hava durumu haritalarına göre yer yer sis, pus ve yağış hakim olacak. Hava sıcaklıklarının değişkenlik göstermesi beklenirken 4 il için sarı kodlu uyarı verildi. İşte il il hava durumu...
 - Yolda yürürken başlarına yağdı!
16 saat 18 dakika önce

İstanbul'da anne ve 2 yaşındaki bebeği dehşeti yaşadı: Yolda yürürken başlarına yağdı

Pendik'te bir anne ve 2 yaşındaki çocuğu yürüyüşe çıktığı üzerlerine dökülen çimento yüzünden dehşet dolu anlar yaşadı. Anne olayın şiddetiyle kısa süreli panik yaşadı. Genç kadın şikayetçi oldu.
Gündem - Gündem
16 saat 39 dakika önce

Marmara'nın kabusu geri döndü: Acil çağrı yapıldı

Marmara Denizi'nde müsilaj oluşumu yeniden başladı. Uzmanlar yeniden başlayan oluşum için acil çağrıda bulundu. 2021 yılında 22 maddelik çözüm planının eksik uygulandığı ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
17 saat 52 dakika önce

Aydın ve Balıkesir'de terör örgütü propagandasına geçit yok: Şüpheliler gözaltında!

Aydın’da terör örgütü propagandası yapan şahıslara eş zamanlı operasyon yapıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Balıkesir'de ise İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Gündem - Gündem
18 saat 3 dakika önce

Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! Söz. Er. Kander Babür şehit düştü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kaplan Operasyon Bölgesinde, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
 - İntihar ettiğini haberlerde gördü
18 saat 12 dakika önce

Gümüşhane'de trajikomik olay! İntihar ettiğini haberlerde gördü, köyüne geri döndü

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde yaşanan trajikomik olayda, borçları nedeniyle yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini ifade eden bir genç, bir süre ortadan kayboldu. Genç isim intihar ettiğine yönelik haberleri görünce köyüne geri dönme kararı aldı.
Gündem - Gündem
18 saat 40 dakika önce

Son dakika | Sakarya'da deprem! Kandilli Rasathanesi verileri açıkladı

Son dakika haber: Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7.4 kilometre altında gerçekleşti. 
Sona Git