Tgrt Haber
 - 600 milyon liralık büyük vurgun
3 saat 28 dakika önce

Postacı Şinasi'den 600 milyon liralık büyük vurgun! Her yerde aranıyor

Gaziantep'te 'pes' dedirten bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Önceki yıllarda bir posta dağıtım şirketinde çalışan Şinasi Kozan başta iş arkadaşları olmak üzere yakın çevresini "Büyük bir firma sermaye arttırıyor, para getirin, size yüzde 10 kar payı vereceğiz" diyerek milyonlarca lira dolandırdı ve sırra kadem bastı. Kozan'ın şimdiye kadar 36 kişiden 600 milyon lira vurgun yaptığı ortaya çıktı. İşte akılalmaz dolandırıcılık olayının detayları...
 - Yenidoğan çetesinde skandallar bitmiyor!
4 saat 24 dakika önce

Yenidoğan çetesinin skandalları bitmiyor! 10'dan fazla bebeğin gözleri kör edilmiş

Yenidoğan çetesi skandalında adeta her gün yeni bir skandal detay ortaya çıkıyor. Faaliyetlerin durdurulduğu bir hastanede bebeklere uygulanan yanlış tedavi sonucu 10'dan fazla çocuğun görme engelli kaldığı öne sürüldü.
 - Sis, pus, sağanak ve kar bir arada
5 saat 5 dakika önce

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı: Sis, pus, sağanak ve kar bir arada

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu haritasını güncelledi. Cumartesi, pazar ve 29 Ekim Pazartesi günü hava durumu haritalarına göre yer yer sis, pus ve yağış hakim olacak. Hava sıcaklıklarının değişkenlik göstermesi beklenirken 4 il için sarı kodlu uyarı verildi. İşte il il hava durumu...
 - Yolda yürürken başlarına yağdı!
10 saat 21 dakika önce

İstanbul'da anne ve 2 yaşındaki bebeği dehşeti yaşadı: Yolda yürürken başlarına yağdı

Pendik'te bir anne ve 2 yaşındaki çocuğu yürüyüşe çıktığı üzerlerine dökülen çimento yüzünden dehşet dolu anlar yaşadı. Anne olayın şiddetiyle kısa süreli panik yaşadı. Genç kadın şikayetçi oldu.
Gündem - Gündem
10 saat 42 dakika önce

Marmara'nın kabusu geri döndü: Acil çağrı yapıldı

Marmara Denizi'nde müsilaj oluşumu yeniden başladı. Uzmanlar yeniden başlayan oluşum için acil çağrıda bulundu. 2021 yılında 22 maddelik çözüm planının eksik uygulandığı ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
11 saat 55 dakika önce

Aydın ve Balıkesir'de terör örgütü propagandasına geçit yok: Şüpheliler gözaltında!

Aydın’da terör örgütü propagandası yapan şahıslara eş zamanlı operasyon yapıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Balıkesir'de ise İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Gündem - Gündem
12 saat 6 dakika önce

Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! Söz. Er. Kander Babür şehit düştü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kaplan Operasyon Bölgesinde, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
 - İntihar ettiğini haberlerde gördü
12 saat 15 dakika önce

Gümüşhane'de trajikomik olay! İntihar ettiğini haberlerde gördü, köyüne geri döndü

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde yaşanan trajikomik olayda, borçları nedeniyle yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini ifade eden bir genç, bir süre ortadan kayboldu. Genç isim intihar ettiğine yönelik haberleri görünce köyüne geri dönme kararı aldı.
Gündem - Gündem
12 saat 43 dakika önce

Son dakika | Sakarya'da deprem! Kandilli Rasathanesi verileri açıkladı

Son dakika haber: Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7.4 kilometre altında gerçekleşti. 
Gündem - Gündem
12 saat 48 dakika önce

Eşi ile tartışan esnaf önüne ne geldiyse ateşe verdi!

Malatya’da bir esnaf, eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından sinir krizi geçirerek iş yerini ve içindeki araçları ateşe verdi. Yangında, iş yeri ile birlikte dört araç tamamen kullanılmaz hale geldi. Olayın ardından cinnet getiren esnaf gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
13 saat 17 dakika önce

Van Erciş’te trafik kazası: Ölü ve yaralılar var!

Van'da iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. Polis, her iki kaza ile ilgili inceleme başlattı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı
14 saat 10 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (25 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
 - PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
14 saat 44 dakika önce

Son dakika | Gri listedeki PKK'lı terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gri kategoride 'Zafer' kod adı ile tanınan Özcan Günay isimli PKK mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada hain teröristin 2018 yılında Suriye Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı çok sayıda eylemde bulunduğu ifade edildi.
Gündem - Gündem
16 saat 27 dakika önce

DEAŞ finansörlerine Tokat’ta darbe: 2 tutuklama!

DEAŞ finansörlerine Tokat polisinden operasyon. Emniyet güçleri düzenledikleri nokta operasyonla 2 şüpheliyi gözaltına alındı. Adli işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Gündem - Gündem
16 saat 31 dakika önce

Sakarya'da asansör faciası! 2 kişi feci şekilde can verdi

Sakarya'da meydana gelen asansör faciasında bir inşaatın asansör bölümünde meydana gelen çökme nedeniyle 2 işçi hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
17 saat 39 dakika önce

Son dakika | Kars'ta korkutan deprem: İlk veriler açıklandı!

Son dakika haberi: Kars Akyaka'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Özellikle kırsal yerleşim birimlerinde hissedilen deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu...
Gündem - Gündem
18 saat 9 dakika önce

İletişim Bakanlığı'ndan TUSAŞ iddialarına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “TUSAŞ'ın güvenliği Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edilmiş” iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
 - Bakan Yerlikaya dakika dakika anlattı
18 saat 33 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ'a yapılan terör saldırısında an be an yaşananlar! Bakan Yerlikaya dakika dakika açıkladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımızın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Bakan Yerlikaya TUSAŞ'a yapılan saldırıyı dakika dakika anlattı. Bakan Yerlikaya, ''Yaralılardan 8'inin tedavisi devam ediyor. Hepsinin durumu ve moralleri iyi. Rehine olayı yaşanmadı.'' dedi. Ayrıca saldırıyla ilgili 174 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
 - Helikopteri görünce tutuştular
18 saat 54 dakika önce

FETÖ'nün cenazesinde Türk helikopteri paniği: 'Bizi almaya mı geldiler?'

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreninde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Cenaze alanının üzerinde havalanan helikopterleri görünce Türk helikopteri sanan hainler yapılan anonsla rahatladı.
Gündem - Gündem
19 saat 29 dakika önce

Yargıtay'dan 'bavulcu' Mehmet Baransu hakkında karar!

Yargıtay, 2010 yılında bir bavul dolusu askeri belgeyi özel yetkili savcılığa teslim ederek FETÖ kumpası Balyoz soruşturmasının başlamasını sağlayan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu hakkında verilen cezayı onadı.
Sona Git