Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 17 dakika önce

Feci kaza göz göre göre geldi! Yasağa rağmen dönünce...

Antalya’da sola dönüş yasağı bulunan ışık sisteminde dönmeye kalkan otomobil, diğer yönden gelen bir başka otomobille çarpıştı. Kaza anı kameraya saniye saniye yansıdı.
 - ABD ve Avrupa kanadında sıcak saatler
1 saat 34 dakika önce

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası FETÖ ikiye bölündü! ABD ve Avrupa kanadında sıcak saatler

Terörist başı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası FETÖ ABD ve Avrupa kanadı olarak resmen ikiye bölündü. Örgütte birçok isim öne çıkarken koltuğa oturacak yeni teröristi kişisel özellikler belirleyecek. FETÖ'nün ABD ve Avrupa kanadında sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte terör örgütünden yeni isimler...
Gündem - Gündem
1 saat 42 dakika önce

Gıdada hile skandalı sürüyor! Et, kaşar ve zeytinyağında şoke eden sonuçlar! İşte il il yeni liste

Tarım ve Orman Bakanlığı, sürekli güncellediği taklit ve tağşiş listesinde her defasında ayrı skandallar ortaya çıkıyor. Halkın sağlığıyla oynayan firmalar bakanlık tarafından tek tek ifşa ediliyor. Et, kaşar ve zeytinyağlarında inanılmaz usulsüzlükler yapıldığı ortaya çıktı. Sonuçlar okuyanları şoke etti. İşte il il yeni liste
Gündem - Gündem
1 saat 51 dakika önce

Müsavat Dervişoğlu Alparslan Türkeş'ten bahsedince kızı Ayyüce Türkeş gözyaşlarına hakim olamadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, teröristbaşı Abdullah Öcalan için 'Meclis'te konuşsun' sözlerine çok sert yanıt verdi. Dervişoğlu konuşmasında Türkeş'e de yer verince kızı Ayyüce Türkeş gözyaşlarını tutamadı.
Gündem - Gündem
2 saat 5 dakika önce

FETÖ'ye 3 ilde darbe! Çok sayıda kişi yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 15 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınanlar arasında geçtiğimiz günlerde ABD'de ölen örgüt elebaşı Fetullah Gülen'i sosyal medya mecralarında övücü paylaşımlar yapan kişilerin de bulunduğu öğrenildi.
 - Türkiye ve Yunanistan damga vurdu
2 saat 15 dakika önce

Dünyanın en iyi kuruyemiş sıralaması belli oldu! Listeye Türkiye ve Yunanistan damga vurdu

TasteAtlas dünyanın en iyi 10 kuruyemiş listesini açıkladı. Antep fıstığı listede yer alırken Türkiye ve Yunanistan kuruyemişleri sıralamaya damga vurdu. Diğer ülkelerin de kuruyemiş çeşitleri merak edildi. İşte dünyanın en iyi kuruyemiş listesi...
Gündem - Gündem
2 saat 44 dakika önce

Babası ve ağabeyini öldürüp arkadaşlarıyla çay içmiş! Korkunç cinayetlerde kan donduran ifadeler

Denizli'nin Tavas ilçesinde uyuşturucu parası vermeyen babası ve ağabeyini tüfekle vurarak öldüren zanlının cinayetten sonra arkadaşlarıyla çay içtiği ortaya çıktı. Zanlının ayrıca ifadesinde "Yukarıdan talimat geldi, babam ve ağabeyimi vurdum" dediği öğrenildi.
Gündem - Gündem
2 saat 54 dakika önce

Son dakika | Kahramanmaraş'ta deprem! Kandilli ilk verileri paylaştı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gündem - Gündem
3 saat 8 dakika önce

Dubai çikolatasından sonra şimdi de Dubai baklavası! Kilosu dudak uçuklattı

Son dönemde dünyada oldukça popüler olan ve uğruna saatlerce kuyruk olan Dubai çikolatasının bir paketi 500 lira olunca 28 yıllık baklavacı da 'Dubai baklavasını' müşterilerin beğenisine sunuldu.
Gündem - Gündem
3 saat 10 dakika önce

Yaşlı çift büyük şok yaşadı! 'Sarraf soydunuz' diyerek tuzağa düşürüp altın ve paralarını aldılar

Konya'da yaşayan yaşlı çift dolandırıcıların hedefi oldu. 73 yaşındaki Ali Aslan ile 75 yaşındaki Havva Aslan çifti tanımadıkları bir numaradan aranıp kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düştü.
 - MİT, Antalya'da yakaladı
3 saat 16 dakika önce

Son dakika... MİT'ten PKK/KCK'nın Rus yapılanmasına darbe! Antalya'da yakalandı

Son dakika haberi: MİT, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle PKK/KCK terör örgütü Rusya yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Barı Iusubov’u yakaladı.
Gündem - Gündem
3 saat 17 dakika önce

Başka plakayla drift attı, hem parasından hem de ehliyetinden oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde drift meraklısı tamircinin 'plaka kurnazlığı' ortaya çıkt. Jandarma ekipleri drift atılan aracın plakasının farklı olduğunu fark etti. 74 bin 500 TL ceza yiyen tamircinin ehliyetine 60 gün el konuldu.
 - Dünyanın en sağlıklı sebzesi açıklandı!
3 saat 38 dakika önce

Dünyanın en sağlıklı sebzesi açıklandı! Pazarda 20 liraya satılıyor: Kadınlara daha çok faydalı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan William Peterson Üniversitesi yaptığı araştırmada tam 41 meyve ve sebzeyi karşılaştırdı. İncelemeleri tamamlayan bilim insanları dünyanın en sağlıklı sebzesini açıkladı.
 - Vatandaşlardan bakanlığa çağrı
3 saat 41 dakika önce

Ekmek fiyatlarında gramaj oyunu! Semtlere göre farklılık gösteriyor, vatandaş isyanda

Başta İstanbul olmak üzere ekmek fiyatlarının semtlere göre değişkenlik göstermesi vatandaşı çileden çıkarmış durumda. Resmî olarak 200 gram ekmeğin fiyatı 10 lira iken, bazı semtlerde bu fiyat 15 liraya kadar çıkabiliyor. 250 gram ekmek yaptıkları için zam yaptıklarını iddia eden fırıncıların gramaj oyununu vatandaşlar ortaya çıkardı.
 - Narin Güran iddianamesinden korkunç detaylar
3 saat 52 dakika önce

Narin Güran iddianamesinden korkunç detaylar: Dikkat çeken 33 dakika! Narin bulunmasın diye yapmadıkları kalmamış

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. İddianamede Narin'in kaybolduğu gün annesinin, abisinin, amcasının ve Nevzat Bahtiyar'ın bir arada oldukları detayı dikkat çekti. En çarpıcı kısım ise Narin'in birlikte geçen 33 dakikada katledildiği oldu. İşte Narin Güran cinayetine ilişkin detaylar...
 - Yenidoğan çetesinden Malpraktis planı
3 saat 58 dakika önce

Yenidoğan çetesi Malpraktis planını devreye soktu! Pişkin savunmaları pes dedirtti: Az ceza almak için...

Türkiye'yi sarsan yenidoğan çetesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ederken şüphelilerin ifadeleri de ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen çete üyeleri 'Malpraktis' planını devreye soktu. Savcılık ise aksine "Eylemlerin kasten öldürme suçunu oluşturduğu anlaşılmıştır" ifadelerine yer verdi.
 - Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış ceset bulundu
5 saat 9 dakika önce

Edirne'de dehşet! Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış ceset bulundu: Boynunda ve sırtında...

Edirne'de Tunca Nehri'nin kenarında bıçaklanmış ve yakılmış halde bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri cinayeti çözmek için adeta seferber oldu. 10 kilometrelik alanda bulunan tüm güvenlik kameraları incelendi, 21 yaşındaki cinayet şüphelisini gözaltına aldı.
Gündem - Gündem
6 saat 41 dakika önce

İstanbul'da su kesintisi: 13 saat sürecek! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat

İSKİ tarafından Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. İsale hattında yapılacak çalışmadan dolayı bugün saat 10.00'dan itibaren bazı mahallelerde 13 saat süreyle su verilemeyecek.
 - Meteoroloji'den 3 bölge için uyarı var!
6 saat 47 dakika önce

Meteoroloji 23 Ekim Hava durumu raporunu yayımladı! 3 bölge için yağış uyarısı yaptı!

Hava durumu bugün yurdun büyük bölümünde yağışsız bir güne işaret ediyor. Ancak Meteoroloji'nin tahminlerine göre doğu ve kuzeyde 3 bölgede yağış beklentisi var. İşte Meteoroloji 23 Ekim Hava durumu raporu.
Gündem - Gündem
9 saat 19 dakika önce

Jandarma Genel Komutanlığı'na 310 uzman erbaş alınacak! Başvuru şartları belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığına 300 lojistik, 10 bando alt branşlarında olmak üzere 310 uzman erbaş alınacak. İşte başvuru tarihi ve şartları...
Sona Git