Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 52 dakika önce

Son dakika | Sağlık Bakanlığından TUSAŞ açıklaması! Yaralıların sağlık durumu belli oldu

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı, PKK tarafından TUSAŞ'ta düzenlenen terör saldırısında yaralanan 22 kişinin sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.
 - İşte kan donduran konuşmalar
2 saat 4 dakika önce

Yenidoğan çetesinin skandalları bitmiyor! "Benzin param yok" deyip kutu kutu ilaç satmışlar: İşte kan donduran konuşmalar

Yenidoğan çetesinin yeni skandalları tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Davada isimleri geçen şüphelilerin yeni telefon görüşmeleri ortaya çıktı. Hakan Doğukan Taşçı ile hemşire Hasan Basri Gök’ün telefon konuşmalarında hastanede aldıkları ilaçları sattıkları öğrenildi.
Gündem - Gündem
2 saat 12 dakika önce

Duvara çarpan otomobil, bahçeye uçup ters döndü

Antalya'da istinat duvarına çarpan otomobil, bahçe duvarında ters döndü. Otomobilin asılı kaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - İlk grup teslim oldu! Örgütte yeni çöküş dönemi
3 saat 5 dakika önce

PKK'yı 'fil yürüyüşü' sarstı! TUSAŞ şehitlerinin intikamı alınırken örgütte yeni çözülme başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist Abdullah Öcalan'a çağrısı Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ederken hain bir saldırı gerçekleşti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı sonrası Suriye ve Irak'ta PKK'ya ait hedefler yerle bir edildi. İstanbul ve Ankara'da terör örgütü operasyonlarında birçok kişi gözaltına alındı. Türkiye, 'fil yürüyüşü' videosu paylaşarak 'savaşa hazırız' mesajı verirken, PKK'da yeni çözülmelerin başladığı görüldü. Mehmetçiğin operasyonları sonrası Habur'da teröristler teslim oldu. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
3 saat 7 dakika önce

TSK ve MİT bombaladı, PKK'da çözülme hızlandı: 3 terörist teslim oldu

TUSAŞ saldırısı sonrası güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya yurt içinde ve sınır ötesinde operasyon üstüne operasyon düzenliyor. Üst üste darbe yiyen örgütte operasyonlar sonrası çözülme hızlandı. Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarından kaçan 3 terörist Habur'da sınır birliklerine teslim oldu.
 - Narin Güran iddianamesinde dikkat çeken detaylar!
3 saat 10 dakika önce

Narin Güran iddianamesinde dikkat çeken detaylar! Şüpheliler 66 gündür suskun!

Diyarbakır​'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. Korkunç cinayette HTS ve baz istasyonu kayıtlarına göre aynı evde olduğu tespit edilen şüphelilerden anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar 66 gündür sessizliğini koruyor.
 - Kız çocuğuna tecavüz eden bekçi tutuklandı
3 saat 13 dakika önce

Kız çocuğuna tecavüz eden bekçi hakkında karar verildi! Arkadaşları her şeyi itiraf etti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz eden ve para karşılığı başka kişilerle ilişkiye zorlayan bekçi tutuklandı. Sapık bekçinin arkadaşları her şeyi itiraf etti.
 - 120 hedef yerle bir edildi
3 saat 19 dakika önce

Son dakika | Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor! MİT'ten PKK'ya ağır darbe: 120 hedef yerle bir edildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısı sonrası eli kanlı terör örgütüne adeta nefes aldırmadı. Peş peşe düzenlenen operasyonlarda PKK'ya ait toplam 120 hedef yerle bir edildi.
Gündem - Gündem
3 saat 48 dakika önce

Apart otelde infaz! 2 dakika detayı dikkat çekti: Kendilerini böyle savundular

Adana'da apart otelde kalan Selahattin Ayan mart ayında öldürüldü. Ayhan'ı öldürdükleri iddiasıyla ömür boyu müebbet cezası ile yargılanan Hıdır Üzel ve Şükrü Çiçek kendilerini savundu. Öldürülenin babası Atilla Ayan ise “Odaya giriyorlar 2 dakika sonra çıktıklarında öldüğünü söylüyorlar. Yani odaya girdikleri gibi öldürdükleri ortada” dedi.
 - "PKK, Öcalan'ı dinlemez"
3 saat 49 dakika önce

Eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral'dan TUSAŞ saldırısı sonrası çarpıcı yorum: PKK Abdullah Öcalan'ı dinlemez

Eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, PKK terör örgütü tarafından TUSAŞ'a düzenlenen bombalı saldırı sonrası dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Saldırının PKK'nın barışa karşı olan kanadının emriyle gerçekleşmiş olabileceğini söyleyen Cevdet Saral, "Öcalan silah bırakma çağrısı yapsa da dağ kadrosu dinlemez" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
4 saat 2 dakika önce

Arnavutköy'de ortalık savaş alanına döndü! Çarptı, yıktı, kaçtı!

İstanbul Arnavutköy'de hafriyat kamyonu dehşet yaşandı. Mahalle arasına kaçak hafriyat döktükten sonra kaçmaya çalışan sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi. Şoke eden anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
 - Tabutun başındaki Adil Öksüz mü?
4 saat 16 dakika önce

FETÖ elebaşının cenazesindeki görüntü tartışma çıkardı! 'Tabutun başındaki Adil Öksüz' iddiası

FETÖ lideri Fetullah Gülen için düzenlenen cenazede, tabutun başında fotoğraflanan kişinin 15 Temmuz darbe girişiminin firari ismi, TSK imamı Adil Öksüz olduğu öne sürüldü.
 - Kırmızı kategoriye bir çizik daha
4 saat 16 dakika önce

Son dakika | Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! Kırmızı kategoride aranan Ramazan Aktaş Mardin öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı kategoride aranan PKK'lı Faraşin-Bedran kod adlı Ramazan Aktaş Mardin’in öldürüldüğünü duyurdu.
 - Oruç Reis görev yerine ulaştı
4 saat 19 dakika önce

Bakan Alparslan Bayraktar duyurdu! Oruç Reis görev yerine ulaştı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Oruç Reis'in görev yerine ulaştığını duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 19 dakika önce

Şoke eden görüntü: O ilimizde kar kalınlığı 1 metreyi geçti

Hava sıcaklıkları günden güne düşmeye devam ederken yurdun doğusunda birçok ilde kar yağışı başladı. Hakkari'de günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kar kalınlığı 1 metreyi buldu.
Gündem - Gündem
4 saat 21 dakika önce

Ensesine yorgun mermi isabet etti, 2 santimle kurtuldu

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 18 yaşındaki Yunus Emre Yavuz'un, iş yerinde mola verdiği esnada ensesine yorgun mermi isabet etti. Yavuz’un ensesindeki mermi 40 dakikalık ameliyatla çıkarıldı. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.
 - Eylem arayışındaki 37 kişi gözaltında
4 saat 29 dakika önce

Son dakika | İstanbul'da PKK operasyonu! Eylem arayışındaki 37 kişi gözaltında

Son dakika haberi: Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'da sokak eylemleri arayışında oldukları tespit edilen 37 kişi gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
4 saat 55 dakika önce

Bursa'da nefes kesen operasyon! Rekor miktarda yakalandı

Bursa'da narkotik polisi nefes kesen bir operasyona imza attı. Düzenlenen iki ayrı operasyonda 86 bin ecstasy hap ve 14 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklanırken, ele geçirilen hap miktarının rekor olduğu açıklandı.
Gündem - Gündem
5 saat 6 dakika önce

Son dakika | PKK propagandası yapan 33 kişiye eş zamanlı gözaltı

Son dakika haberi: Ankara sınırları içerisinde yapılan örgütsel etkinliklere katılıp, terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini övücü ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde terör propagandası yapan 33 şüpheli gözaltına alındı.
 - Kan donduran telefon görüşmesi ortaya çıktı!
5 saat 51 dakika önce

Yenidoğan çetesiyle ilgili skandallar bitmiyor! Kan donduran telefon görüşmesi: Hayata dönme ihtimali vardı ama...

Türkiye'yi sarsan yenidoğan çetesiyle ilgili skandallara her gün yeni birisi ekleniyor. Bağcılar Medilife Hastanesi'nde yoğun bakım sorumlu hemşiresi olarak görev yapan Çağla Durmuş'un kan donduran telefon görüşmeleri iddianamede yer aldı. Şüpheli Durmuş'un bir telefon görüşmesinde Karakoç bebeğin aslında hayata dönme ihtimali olduğunu ama o süreci kaçırdıklarını belirmesi şoke etti. İşte yenidoğan çetesiyle ilgili korkunç detaylar...
Sona Git