Tgrt Haber
 - Cenazede dikkat çeken QR kod detayı
2 saat 40 dakika önce

Son dakika | FETÖ elebaşı Fetullah Gülen defnedilemedi! Cenazede dikkat çeken QR kod detayı

Son dakika haberi: Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün üzerinden dört gün geçmesine rağmen defnedilmedi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre örgüt içindeki karışıklık defin işlemlerinin önüne geçiyor. Örgütün üst düzeylerinin güvenlik endişesi nedeniyle defin işlemlerine karşı olduğu belirtiliyor. Cenazeye QR kod ile girişlerin olacağı belirtiliyor.
Gündem - Gündem
2 saat 58 dakika önce

Son dakika | Van'da 3.2 büyüklüğünde deprem: Kandilli ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Van'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı sonrası vatandaşlar "Son deprem nerede ne zaman oldu" Van'da deprem mi oldu?" sorularını araştırmaya başladı.
Gündem - Gündem
3 saat 8 dakika önce

Niğde'de rehabilitasyon merkezinde şiddet iddiası! 9 yaşındaki çocuk öldü, çalışanlar açığa alındı

Niğde'de yaklaşık 2 ay önce 9 yaşındaki bir çocuğun rehabilitasyon merkezinde uğradığı şiddet yüzünden öldüğü iddiası üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı soruşturma kapsamında rehabilitasyon çalışanları açığa alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 27 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ saldırısı soruşturmasında yeni gelişme!

Son dakika haberi: TUSAŞ saldırısının ardından başlatılan soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Saldırının hemen sonrasında görüntülerin sosyal medya üzerinden yayılmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.
 - Domuz bağı ile bağlayıp vahşice katlettiler
4 saat 3 dakika önce

Yalova'da kan donduran cinayet! Domuz bağı ile bağlayıp vahşice katlettiler

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde kadın girişimci Canan Cerit korkunç bir cinayete kurban gitti. Yabancı uyruklu çalışanları tarafından elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanan Cerit boğularak katledildi. Cinayetin detayları kan dondurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

Terör örgütlerine peş peşe darbe! DHKP-C'nin kilit ismi yakalandı

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik soruşturmada örgütün kilit isimlerinden biri yakalandı. DHKP-C'nin yurt dışındaki merkezinden gönderilen şifreli mesajların deşifresinden sorumlu olan Ö.K., İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
 - PKK'nın sözde eyalet sorumlusu öldürüldü
4 saat 26 dakika önce

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Kırmızı listeye bir çizik daha: PKK'nın sözde eyalet sorumlusu Serkan Nazlier öldürüldü

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, kırmızı listede yer alan PKK'nın sözde Gever (Hakkari) Eyalet Sorumlusu Serkan Amed kod adlı Serkan Nazlier'i etkisiz hale getirdi.
Gündem - Gündem
4 saat 33 dakika önce

Son dakika | Bakan Özdemir Göktaş'ın bulunduğu araç kaza yaptı

Son dakika haberi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın bulunduğu araç kaza yaptı. Bakan Göktaş'ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi. Bakan Göktaş, TUSAŞ saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan'ın Merkez Ulu Camisi'nde kılınan cenaze namazına katılmıştı.
 - İfadesi kan dondurdu: Kafamın içinde sesler duydum...
4 saat 38 dakika önce

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in savunması ortaya çıktı: Kafamın içinde sesler duydum, sonra da ateş ettim

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürmüştü. Cinayete ilişkin dava görülmeye başlandı. Bedirhan Şener'in savunmasında "Halüsinasyonlar görüyordum. Kafamın içinde sesler duydum, sonrada ateş ettim." sözleri dikkat çekti. İşte olayın detayları...
 - TUSAŞ şehitlerine veda!
4 saat 46 dakika önce

TUSAŞ şehitlerine veda! Cenazede kahreden anlar

Ankara TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının şehitleri son yolcuklarına uğurlanıyor. Terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan, teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz, başmühendis Zahide Güçlü ve Kalite Kontrolcü Cengiz Coşkun için cenaze töreni düzenlendi. Törende şehitlerin yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.
Gündem - Gündem
5 saat 2 dakika önce

Hem suçlu hem güçlü! Emniyet şeridini ihlal etti polis ve gazetecilere tepki gösterdi

İstanbul Avcılar TEM Otoyolu'nda bu sabah trafik polisleri tarafından drone ile usulsüz çakar kullanımı ve emniyet şeridi ihlali denetim yapıldı. Emniyet şeridi ihlali yapıp duruma tepki gösteren bir sürücü gazetecilere, “Sorun değil, paraya ihtiyaç var. Sen bunu yayınlayamazsın. Sizde öyle bir cesaret yok” dedi. Sürücü, habercilerin görüntü almasını engellemediği için polise de tepki gösterdi.
 - 2'si üst düzey 59 terörist öldürüldü
5 saat 14 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ saldırısının intikamı alınıyor! 2'si üst düzey 59 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: TUSAŞ'taki hain saldırı sonrası TSK harekete geçmiş terör yuvaları yerle bir edilmişti. Milli Savunma Bakanlığı, gerçekleştirilen operasyona ilişkin bir açıklama yaptı. Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında; ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 teröristin öldürüldüğün bildirildi.
Gündem - Gündem
5 saat 45 dakika önce

Ayağını gazda unuttu, facia böyle 'geliyorum' dedi

Bursa'da bir kadın sürücü, ayağını gazdan çekmeyi unutunca kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen vatandaşlar son anda ezilmekten kurtulurken, trajikomik olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Baba ve ağabey için karar çıktı
5 saat 46 dakika önce

Son dakika | Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Mahkeme, baba ve ağabey için kararını verdi

Son dakika haberi: Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili iddianamenin kabul edilmesinin ardından Narin'in babası Arif Güran ile abisi Baran Güran ile ilgili mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı.
Gündem - Gündem
6 saat 5 dakika önce

Son dakika | Karaman'da peş peşe deprem! Kandilli'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Karaman'da 2,2 ve 3,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kandilli'nin aktardığı verilere göre; depremler yerin 5 ve 11 km derinliklerinde gerçekleşti.
 - İkbal ve katilin son konuşmaları ortaya çıktı!
6 saat 35 dakika önce

İkbal Uzuner ve katil Semih Çelik'in son mesajları ortaya çıktı! Kedi detayı kan dondurdu

Surlarda korkunç şekilde katledilen İkbal Uzuner ve katil Semih Çelik'in WhatsApp mesajlarının ortaya çıktığı iddia edildi. Çelik'in İkbal'e attığı mesajlar kan dondururken, "Her zamanki yere gel yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım" sözleri dikkat çekti.
 - Şehidin ailesi ayakta durmakta zorlandı
6 saat 52 dakika önce

Kahreden anlar! Şehidin cenazesi hastaneden askeri törenle alındı: Ailesi ayakta durmakta zorlandı

TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısında şehit düşen taksi şoförü Murat Arslan'ın naaşı Kahramankazan Devlet Hastanesi'nden askeri törenle alındı. Hastane önüne gelen yüzlerce kişi şehit için dualar ederken, Arslan'ın ailesi ayakta durmakta güçlük çekti.
Gündem - Gündem
6 saat 55 dakika önce

TUSAŞ şehidi Hasan Hüseyin Cambaz'ın babasından yürek yakan sözler: "Ben oğluma bir tokat vurmadım, nasıl kıydılar"

TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Cambaz'ın baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Baba Cambaz, oğlunun ölümünün ardından "Ben oğluma bir tokat vurmadım, elimi kaldırmadım. Nasıl kıydılar benim oğluma” sözleri yürekleri yaktı.
 - Teröristlerin kimliği belli oldu
7 saat 10 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ terör saldırısı: Bakan Yerlikaya açıkladı! İki teröristin de kimliği belli oldu

Son dakika haberi: Ankara Kahramankazan'da bulunan TUSAŞ'a terör saldırısı düzenlendi. Hain saldırıda 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 vatandaşımız yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren biri kadın, diğeri erkek 2 terörist ise etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki teröristin de kimliklerinin belli olduğunu duyurdu. İşte hain saldırının ardından yaşanan son dakika gelişmeleri...
Gündem - Gündem
7 saat 22 dakika önce

Polis memurunu 7 kez bıçaklamıştı! Savunması şoke etti

Konya'da kavga ihbarına giden polis memurunu 7 kez bıçaklayan şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin ilk ifadesinde söyledikleri ise duyanları şoke etti.
Sona Git