Tgrt Haber
Gündem - Gündem
3 saat 37 dakika önce

Antalya’da mahalleliden “Dur tabelası” isyanı: Takan yok!

Antalya'da sürekli kazaların yaşandığı bölgede meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Mahalleli artık duruma isyan ederek, "Dur tabelasını takan yok" dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 5 dakika önce

Ormanlara giriş yasağı uzatıldı! Valilik karar aldı

Çanakkale'de ormanlara giriş yasağı 30 Kasım'a kadar uzatıldı. Meteorolojik şartların yangın riskini devam ettirmesi sebebiyle valilik tarafından karar alındı.
Gündem - Gündem
4 saat 29 dakika önce

Son dakika | Adana'da bir deprem daha: Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi

Son dakika: Adana sallanmaya devam ediyor. Merkez üssü Kozan olan bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ilk verileri açıkladı.
Gündem - Gündem
4 saat 53 dakika önce

Diyarbakır'da dini nikahlı karısını öldüren zanlı cezaevine gönderildi!

Diyarbakır'da dini nikahlı karısını tabancayla öldüren zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırganın dini nikahlı eşini silahla kovaladığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...
Gündem - Gündem
5 saat 32 dakika önce

Giresun sahilinde 16 yaşındaki Damla'nın cesedi bulundu

Giresun'da sahile vurmuş genç kız cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin 16 yaşındaki Damla Nur'a ait olduğu tespit edildi.
 - Bilirkişi raporu ortaya çıktı
6 saat 25 dakika önce

Ankara Polatlı otobüs kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı! 11 kişiye mezar olmuştu

Ankara Polatlı yakınlarındaki yaşanan otobüs kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin bilirkişi raporu ortaya çıktı. Otobüs şoförü Çetin Karayel asli kusurlu sayıldı.
 - Çocuğu ezen sürücü vicdan azabından intihar etti
6 saat 46 dakika önce

Vicdan azabına dayanamadı! Oyun oynayan çocuğu ezdi, kendini araca kilitleyip intihar etti

Esenyurt'ta annesi ile sokakta oynayan çocuğa çarparak ölümüne neden olan sürücü olay yerinden hızla kaçtı. Birkaç sokak ilerleyen sürücü kendini araca kilitledikten sonra boğazını keserek intihar etti.
Gündem - Gündem
7 saat 3 dakika önce

Cizre'de polise EYP'li saldırı! 3 kişi cezaevine gönderildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 3 kişi, polis ekiplerine el yapımı patlayıcı (EYP) ve yanıcı madde attı. Gözaltına alınan saldırganlar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Gündem - Gündem
7 saat 8 dakika önce

Adıyaman’dan Gazze'ye büyük destek

Adıyaman Dernekler Federasyonu, Gazze'ye destek amacıyla sabah namazında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde toplandı. Federasyon üyeleri, İsrail'in kuşatması altındaki Gazze'ye destek vermek için bir araya geldi. Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin yaptığı basın açıklamasında önemli mesajlar verdi. İşte detaylar…
Gündem - Gündem
7 saat 16 dakika önce

Diş tedavisinde uygulanan iğne yüzünden 7 aydır topallıyor

Eskişehir’de yaşayan Yazgül İkiz, 7 ay önce dişindeki çürüğü tedavi ettirmek için gittiği hastanede yapılan iğnenin ardından topallamaya başladı.
Gündem - Gündem
7 saat 18 dakika önce

Muş'ta tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Muş'ta yolcu treni, ray kenarında çalışma yapan beton pompasına çarptı. Kaza sonucu bir makinist hayatını kaybederken 2 makinist de yaralandı.
Gündem - Gündem
7 saat 46 dakika önce

Kasklı şüpheli kuyumcuyu vurdu, vitrindeki altınları çaldı

Adana’da kasklı şüpheli motosikletiyle geldiği kuyumcuda iş yeri sahibine ateş açtı. Şüpheli kuyumcunun vitrinindeki altınları çalarken iş yeri sahibi kanlar içinde yerde kaldı. Şüpheli kendisini bekleyen arkadaşı ile kaçtı.
 - "Kettle'ın içine alkol dökerek..."
8 saat 4 dakika önce

KKTC'de alkollü mama dehşeti! Skandallar zinciri ortaya çıktı: "Kettle'ın içine alkol dökerek..."

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki yenidoğan ünitesinde yaşanan korkunç olayın detayları ortaya çıktı. Bebeklerin mamasına su yerine saf alkol koyulduğu ve bebeklere iki kez verildiği ortaya çıktı. İşte dehşete düşüren ihmaller zincirinin detayları...
Gündem - Gündem
8 saat 14 dakika önce

İstanbul'da 29 Ekim trafiği! Yoğunluk yüzde 71'e çıktı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinin başlamasıyla trafik yoğunluğu yüzde 71'e ulaştı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ve TEM Otoyolu'nda Ümraniye'den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde ise trafik yavaş ilerliyor.
Gündem - Gündem
8 saat 46 dakika önce

Kuaförde iğrenç olay! 7 stajyer öğrenciye cinsel istismar

Nevşehir'de bir bayan kuaför staj için gelen 7 küçük çocuğa cinsel istismarda bulundu. İğrenç olay çocuklardan birinin ailesine anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. Sapık kuaföre çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gündem - Gündem
9 saat 21 dakika önce

Adana deprem ile sallandı: Kandilli'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Dün akşam saatlerinde Adana'da 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Adana'da bir deprem daha oldu. Depremin büyüklüğü 3,4 olarak geçildi.
Gündem - Gündem
9 saat 31 dakika önce

İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Yarın bu yollar kapalı

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın etkinlikleri kapsamında yarın trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
 - Hakim karşısına çıkacakları tarih belli oldu
9 saat 49 dakika önce

Son dakika | Yenidoğan Çetesi'nin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu!

Son dakika haberi: Yenidoğan Çetesi hakkında kabul edilen iddianamenin ardından, çete üyelerinin hakim karşısına çıkacağı tarih de belli oldu.
 - Bin yıllık ihanet...
9 saat 55 dakika önce

FETÖ terör örgütünün akıl hocası! Bin yıllık ihanet şebekesi

Paralel devlet yapılanması ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirmeye teşebbüs eden FETÖ terör örgütü, tıpkı bin yıl önce Hasan Sabbah'ın liderliğini yaptığı Haşhaşileri örnek alarak din ve güç kavramlarını kullanıp insanları kandırarak devlete sızdı. FETÖ terör örgütünün faaliyetlerini incelediğimizde, tarihte Hasan Sabbah'ın icraatleri ve yapılanması ile ne kadar benzerlik içinde olduğu gözler önüne serildi…
 - ''Allah nasip etmesin!''
10 saat 3 dakika önce

Emekliliğe karşı dededen ilginç çıkış: Emekli olmak isteyen enayi, Allah nasip etmesin!

Kayseri'de emekliliğe karşı olan 79 yaşındaki Mehmet Karaimam'ın emeklilik ile ilgili sözleri herkesi şaşırttı. Her gün 7 kilometre bisiklet süren dede düzenli yaşama dikkat çekti. Hem zaman hem para tasarrufu sağladığını belirten dede ''emekliliği Allah nasip etmesin'' dedi.
Sona Git