Tgrt Haber
 - Dolandırıcılardan 'pes' dedirten yöntem
7 saat 14 dakika önce

Dolandırıcıların yöntemi 'pes' dedirtti: Sahte araç ilanlarıyla milyonluk vurgun!

Çorum merkezli İstanbul ve Hatay'da polis ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda, piyasa değerinin altında sahte araç ilanları vererek 37 ilde 405 kişiden kapora alan 3 kişi yakalandı. Dolandırıcıların bu yöntemle yaklaşık 5 milyon lira vurgun yaptığı tespit edildi.
Gündem - Gündem
7 saat 53 dakika önce

Sokak ortasında silahlı kavga: Dehşet anları kamerada!

Adana’da iki grup arasından çıkan kavgada bir kişi ayağından vurularak yaralandı. Yaralanan kişinin tabanca ile vurulma anı anbean görüntülendi.
Gündem - Gündem
8 saat 23 dakika önce

Son dakika | Elazığ'da deprem oldu! AFAD'tan ilk veriler geldi

Son dakika haberine göre, Elazığ'da gece saatlerinde deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin ilk verileri açıkladı.
Gündem - Gündem
9 saat 38 dakika önce

Karabük’te kar yağışı etkili oldu: 10 santimetreyi aştı

Karabük'te mevsimin ilk karı düştü. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı yer yer 10 santimetreyi aştı.
Gündem - Gündem
10 saat 9 dakika önce

İlan sitelerindeki araç satışlarına dikkat! 37 ilde 405 kişi bu ağa düştü

Araç satış sitelerinde uygun fiyatlı otomobil ilanlarıyla insanları ağlarına düşürdüler. Başkalarına ait araçları satışa çıkaran şebeke İstanbul'dan Hatay'a uzanan operasyonla çökertildi. 37 ilde 405 kişiyi bu yöntemle dolandırmışlar.
Gündem - Gündem
10 saat 39 dakika önce

Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Milyonlarca eğitimciyi ilgilendiren Öğretmenlik Meslek Kanunu 10 Ekim'de TBMM'de yasalaşmasının ardından Resmi Gazete'nin 18 Ekim tarihli sayısında yayımlandı. Kanunun ayrıntıları maddelerle yayımlandı.
Gündem - Gündem
10 saat 48 dakika önce

Milli Beraberlik Partisi genel merkezine narkotik baskını: Gözaltılar var

Ankara'da geçen sene kurulan Milli Beraberlik Partisi'nin genel merkezine narkotik operasyonu düzenlendi. Uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapan ekipler, aralarında parti üyesinin de bulunduğu çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.
Gündem - Gündem
11 saat 8 dakika önce

Özel eğitim okulunda skandal görüntü! İl Milli Eğitim açıklama yaptı

Bursa'da down sendromlu öğrencinin özel eğitim okulunda ağzı bantlı görüntüsüne tepki yağdı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü gencin bu hareketi kendisinin yaptığını savunan bir açıklama yayınladı.
Gündem - Gündem
11 saat 40 dakika önce

Son yılan bükücü Tuncay yine göreve çağrıldı

Ankara'da "son yılan bükücü" olarak tanınan Tuncay Sezer bu defa mahsur kalan tilki için harekete geçti. İhbar üzerine bölgeye giden Tuncay Sezer tilkiyi kurtardı. O anlar anbean kayıtlara yansıdı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
13 saat 21 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (17 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
13 saat 44 dakika önce

Malatya'da eğitime bir gün daha ara! Hasarlı okullar listelendi

Malatya'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası bazı binalar ve okullar hasar aldı. Sarsıntıların ardından cuma günü için de eğitime ara verilmesi kararı açıklandı.
Gündem - Gündem
14 saat 48 dakika önce

Bisikletli iki çocuğun öldüğü kaza kamerada: Otomobil ikisini de savurdu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki bisikletli çocuğa otomobilin çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Gece saatlerinde meydana gelen kazada iki çocuğun çarpmanın etkisiyle savrulduğu anlar görüntülendi.
Gündem - Gündem
15 saat 10 dakika önce

Interpol kırmızı bültenle arıyordu! DEAŞ üyesi Kırıkkale'de yakalandı

Interpol tarafından hakkında kırmızı bülten çıkarılan terör örgütü DEAŞ üyesinin Türkiye'de olduğu tespit edildi. Irak uyruklu şüpheli, Kırıkkale'de yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı.
Gündem - Gündem
15 saat 20 dakika önce

Ilgaz'a yılın ilk karı düştü: Muhteşem manzaralar oluşturdu

Kastamonu-Çankırı sınırında kar yağışı başladı. Kış turizminin en güzel yerlerinden Ilgaz Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı.
Gündem - Gündem
15 saat 38 dakika önce

Bakan Tunç izin verdi! Zonguldak'taki kıskanç savcı hakkında inceleme başlatıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde görevli Başsavcı Y.C.'nin avukat sevgilisinin eski erkek arkadaşlarını gözaltına aldırdığı iddiası gündem olmuştu. Söz konusu iddialar üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un izni doğrultusunda savcı hakkında inceleme başlatıldı.
 - Naci Görür haritayı işaret etti
15 saat 47 dakika önce

Malatya ve Sivas depremleri sonrası Naci Görür haritayı işaret etti, korkuttu: Büyük deprem üretir!

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe meydana gelen depremler sonrası harita yayımlayarak uyarılarda bulundu. Sivas ve Malatya'da sarsıntılar sonrası bölgede endişeli bekleyiş hakim. Bölgede uzanan faya dikkat çeken Görür büyük bir deprem üretebileceğini açıklayarak ürküttü.
 - Sağlık skandallarına yenisi eklendi!
17 saat 18 dakika önce

Sağlık skandallarını yenisi eklendi! Geyik etinden sucuk yapmışlar!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı 'sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar' listesinde akıllara durgunluk veren yeni skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kastamonu'da kaçak avlandıkları belirlenen 5 kişi düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Şahıslara ait evlerde yapılan aramada geyik etinden yapılmış sucuklar ele geçirildi.
 - Açtığı baza üstüne kapanan kadın hayatını kaybetti
17 saat 38 dakika önce

İstanbul'da korkunç olay! Açtığı baza üstüne kapanan kadın hayatını kaybetti

İstanbul Şişli'de temizlik yapan kadının açtığı bazanın arasında kalarak feci şekilde can verdi.
 - "Vahşete kurban gitti" dedi, gördüğü darp izlerini anlattı
18 saat 15 dakika önce

Rojin'in babasından kan donduran iddialar! "Vahşete kurban gitti" dedi, gördüğü darp izlerini anlattı

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in acılı babası konuştu. Kızının intihar ettiği iddialarına ihtimal bile vermediğini söyleyen Nizamettin Kabaiş, Rojin'in sırtında darp izleri olduğunu iddia etti.
 - Okulda ateş açan öğretmenin şoke eden ifadesi!
18 saat 38 dakika önce

Beşiktaş'taki lisede silahla dehşeti yaşatmıştı! İfadesi şoke etti: 'Seni sürerim deyince yaptım'

Dün Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde silah sesleri yükselmiş, tartıştığı okul müdürü yardımcısına silah doğrultan öğretmen, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Büyük paniğe neden olan olayın ardından silahı çeken öğretmen Serdar A'nın ifadesi ortaya çıktı. Okul yönetiminde yapılan toplantıda müdür yardımcısının kendisine hakaret ettiğini belirten Serdar A, "Senin buradan tayinini çıkartırım dedi. Küfürleşme yaşadık. Bu yüzden olayı gerçekleştirdim” ifadelerini kullandığı iddia edildi.
Sona Git