Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 30 dakika önce

Kayseri'de özel okulda zehirlenme vakası! Onlarca öğrenci hastanelik oldu

Kayseri'de özel bir okulda zehirlenme vakası meydana geldi. Yemek yedikten sonra rahatsızlanan 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
 - Oğlunu kaybeden baba intihar etti
3 saat 33 dakika önce

Üç yıl önce oğlunu kaybeden baba ağaca asılı halde bulundu! Bıraktığı not ise yürekleri dağladı 

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yıllar önce oğlunu kaybeden baba ormanlık alanda asılı halde bulundu. Babanın ardından bıraktığı not ise yürekleri dağladı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
4 saat 58 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (16 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
4 saat 59 dakika önce

Başakşehir'de korkutan yangın! Alevler yan binalara sıçradı

Başakşehir'de bir sitenin çatısında çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Çatı alevlere teslim olurken, yangın yan binalara da sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından alevler söndürülürken, yangının çıkış sebebine ilişkin açıklama geldi.
Gündem - Gündem
5 saat 55 dakika önce

Fuzul 2024 Yılındaki Üçüncü Reklam Filmini Yayınlandı

Tasarruf finansman sektörünün öncüsü Fuzul, Murat Yıldırım’ın rol aldığı 2024 yılındaki üçüncü reklam filmini yayınladı. Yönetmen koltuğunda Serdar Erener’in olduğu filmde, Fuzul’ün 33. yılını tasarruf sahiplerine vereceği hediyelerle kutlaması konu edinildi.
 - İmamoğlu ömürlük ödülü duyurdu
5 saat 57 dakika önce

Metrobüste doğan bebek ömür boyu ücretsiz toplu taşıma hakkı kazandı! 

İstanbul Esenyurt’ta dün yaşanan olayda 35 haftalık hamile Hanife Mete, metrobüste doğum yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüste dünyaya gelen Yılmaz bebeğin ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacağını duyurdu.
 - TSK ve Kilis Valiliği'nden peş peşe açıklamalar
6 saat 14 dakika önce

Son dakika | 'Kilis'e 2 havan mermisi düştü' haberlerine yalanlama! 'TSK'nın bir dahili yok, karşılık verilmiyor'

Son dakika haberi: 'Kilis’teki mayınlı bölgeye 2 havan mermisi düştü' haberleri kamuoyunda geniş yankı buldu. Ancak kısa süre sonra güvenlik kaynaklarından gelen bilgilere göre, durumun Suriye tarafında bir çatışmadan seken roketin mayınlı araziye düştüğü ve yangının bu sebeple çıktığı ortaya çıktı. Yapılan açıklamada, "Birliklerimizin herhangi bir dahli yoktur. Karşılık da verildiği doğru değildir" ifadelerine yer verildi.
Gündem - Gündem
6 saat 59 dakika önce

'Gitme ölürsün, salak mısın?' Polisten kaçmaya çalışan motosikletli dağlık alana daldı! 

Polis uygulamasından kaçmak isteyen motosiklet sürücüsü dağlık alana daldı. Polisin, 'Gitme ölürsün, salak mısın?' uyarılarına aldırış etmeden kaçan motosikletli yol kenarında bulunan su kanalına düştükten sonra yakalandı.
 - Milli futbolcu İsrail'e ateş püskürdü
7 saat 16 dakika önce

Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail'e tepki: Artık yeter, sessiz kalamıyorum!

Portekiz'de forma giyen A Milli Futbolcu Muhammed Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından Gazze'de soykırım yapan İsrail'e tepki gösterdi. "Böyle bir dehşet karşısında, her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?" diyen Aktürkoğlu, "Bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum. Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
8 saat 18 dakika önce

'Osmanlı tarzı' yatak can aldı! Genç kadın boğularak öldü

İngiltere'nin Durham kentinde korkunç bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Helen Davey, "Osmanlı tarzı" olarak bilinen bir yatak mekanizmasının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Davey'nin boğularak hayatını kaybetmesinin ardından uzmanlar, gaz pistonlu yatakların potansiyel tehlikelerine karşı vatandaşları uyardı.
Gündem - Gündem
8 saat 42 dakika önce

Malatya'da deprem anında engelli oğlunu sırtında taşıyan anne duygulandırdı

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem anında Emine Nezihe Parlak İlkokulu'nda eğitim gören engelli oğlunu sırtında taşıyan annenin görüntüsü, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
 - Uzman isimden 2 nokta için kritik uyarı
9 saat 22 dakika önce

Malatya depreminin ardından uzman isimden 2 nokta için kritik uyarı: "Yıkım olabilir"

Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. Şiddetli deprem hakkında konuşan Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, iki noktaya dikkat çekti. Çelik, "Mardin ve Cizre'de de yıkım olabilir" diyerek uyarılarını sıraladı.
 - Silah sesleri yükseldi, ekipler sevk edildi
9 saat 33 dakika önce

Son dakika | Etiler'deki okulda dehşet anları! Öğretmen müdüre silah çekti, okul boşaltıldı

Son dakika haberi: İstanbul Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Panik dakikalarında öğretmen, silahını doldur boşalt yapınca silah ateş aldı. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Okul boşaltıldı, öğretmen gözaltında.
 - Türkiye deprem risk haritası güncellendi!
10 saat 10 dakika önce

Türkiye deprem risk haritası güncellendi! En riskli iller tek tek açıklandı: Evimin altından fay hattı geçiyor mu?

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye deprem risk haritası da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından paylaşılan Türkiye deprem risk haritası gündeme oturdu. Bu haritayla "Evimin altından fay hattı geçiyor mu?" sorusu da yanıtlanıyor. İşte il il risk haritası...
 - Bakanlık tek tek ifşa etti
10 saat 33 dakika önce

En çok at ve eşek eti yedirilen iki il belli oldu! Bakanlık tek tek ifşa etti

Türkiye'de birçok yerde şubesi bulunan Köfteci Yusuf'ta domuz eti tespit edilmesi konuşulmaya devam ediyor. Türkiye'de sadece domuz eti değil at ve eşek eti yediren işletmeler de ortaya çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş yapan firmaları tespit etti. En çok at ve eşek eti yedirilen iller belli oldu.
 - İstanbul buz kesecek: Tarih verildi
10 saat 48 dakika önce

AKOM'dan sağanak uyarısı! İstanbul buz kesecek: Bu tarihlere dikkat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da beklenen sağanak yağış için vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıda sağanak yağışın öğle saatlerinde başlayıp iki gün boyunca devam edeceği bildirildi. Kentte hava sıcaklıklarının düşeceği, hafta boyunca bulutlu bir havanın hakim olacağı açıklandı.
Gündem - Gündem
11 saat 2 dakika önce

Son dakika | MSB'den PKK'ya bir darbe daha! 'Teröristler için hiçbir yer güvenli değil!'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
 - Dolandırıcılardan 'pes' dedirten yöntem
11 saat 36 dakika önce

Yabancı iş adamlarının otomobillerini çalıyorlardı! Dolandırıcılardan 'pes' dedirten yöntem

Dolandırıcılar bu kez gözlerine yabancı iş adamlarını kestirdi. Sahtekarlar önce iş adamlarını takibe alıp onlarla arkadaşlık kurduktan sonra yurt dışına çıktıkları anda otomobillerini çalmak için harekete geçiyorlardı. Tam 100 milyon liralık vurgun yapan çetenin foyası döndüklerinde araçlarını göremeyen iş adamlarının şikayetiyle ortaya çıktı. İşte 'pes' dedirten dolandırıcılığın detayları...
Gündem - Gündem
11 saat 46 dakika önce

Deprem anında ilginç görüntüler! Can havliyle ne yapacağını şaşırdı: Balkondan sarktı, sonra vazgeçti

Malatya'nın Kale ilçesi meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme evinde yakalanan bir vatandaş can havliyle balkondan atlamaya çalıştı. Balkondan sarktıktan sonra atlamaktan vazgeçen vatandaşın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
12 saat 12 dakika önce

Depremin şiddetini gösteren en net anlar! Elazığ'da büyük panik

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem çevre illerdeki vatandaşları panikletti. Depremin en net görüntüsü bir iş yerinden geldi. İşte o anlar...
Sona Git