Tgrt Haber

İzmir'deki vahşette yeni gelişme! Mutlu günlerin fotoğrafı ortaya çıktı

21 Haziran 2023 16:31 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 17:19
İzmir'deki vahşette yeni gelişme! Mutlu günlerin fotoğrafı ortaya çıktı

İzmir'de 4 kişiyi öldüren ve derin dondurucuya koyabilmek için parçalara ayıran Saparmurat Haliyev'in maktullerden kız arkadaşı olan Gülkamar Hanymova ile geçmişte birlikte çekildiği bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Türkiye, İzmir​'de yaşanan vahşeti konuşmaya devam ediyor. Bayraklı​ ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev, sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı. Olaya ilişkin önemli bir gelişme daha yaşandı.

YÜZ İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ

Saparmurat Haliyev ile 10 yıldır birlikte yaşadıktan sonra kıskançlık yüzünden katlettiği Gülkamar Hanimova ile birlikte bir fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf karesinde Haliyev'in soğuk yüz ifadesi dikkat çekti. Gülkamar'ın ise katili ile birlikteyken yüzündeki tebessüm fotoğraf karesine yansıdı.

İzmir'deki vahşette yeni gelişme! Mutlu günlerin fotoğrafı ortaya çıktı

Korkunç cinayetlerin ardından, polisin ve komşularının "Evet bunlar" diyerek teyit ettiği 3 Türkmen kadının fotoğrafı ise Özbek kadınlara ait çıktı. Saparmurat Haliyev'in öldürdüğü Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova'nın, birlikte yaşadığı Gülkamar Hanimova"nın eski eşinden kızları olduğu belirtildi.

DNA TESTİ BEKLENİYOR

Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki iki katlı evde yaşayan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova'yla Ruslan Kerimov adlı erkekten haber alamayan yakınları 18 Haziran'da durumu polise bildirmişti. İhbar üzerine eve giren ekipler, derin dondurucuda 4 ceset bulmuştu. Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesetlerin tamamen parçalandığı, bu nedenle hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirleneceği ifade edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...