Tgrt Haber

10 günlük Yağız Ulaş bebeğin umut dolu kurtuluşu! 90 saat sonra enkazdan çıkarıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 23:59 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 00:04
10 günlük Yağız Ulaş bebeğin umut dolu kurtuluşu! 90 saat sonra enkazdan çıkarıldı 

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin dördüncü gününde umut dolu haberler geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla 10 günlük Yağız Ulaş bebek annesiyle birlikte enkazdan çıkarıldı. 

"Asrın felaketi" olarak adlandıran Kahramanmaraş​'taki 7.7 ve 7.6'lı depremde kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatay​'ın Samandağ​ ilçesinde 10 günlük Yağız Ulaş bebeği depremden 90 saat sonra annesiyle birlikte enkazdan sağ salim çıkardı. 

Depremin ikinci gününden itibaren afet bölgesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri Hatay’ın Samandağ ilçesinde 10 günlük Yağız Ulaş bebeği annesiyle birlikte sağ olarak enkaz altından çıkarıldı. 

"SADECE 10 GÜNLÜK" 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da gelişme üzerine bir paylaşımda bulunarak, “Yağız Ulaş bebek sadece 10 günlük. Depremden 90 saat sonra Hatay Samandağ'da annesi ile birlikte enkazdan çıkarıldı" açıklamasında bulundu. 

10 günlük Yağız Ulaş bebeğin umut dolu kurtuluşu! 90 saat sonra enkazdan çıkarıldı 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bediha san10 Şubat 2023 00:20

Ziya memet gunes diyarbakirli soy isimlerini bilmiyorum insallah yasiyordur annesinin ismini unuttum Allahim herkezin yardimcisi olsun acımız büyük sabirlar versin cok üzgünum

Sonraki Haber Yükleniyor...