Tgrt Haber

10 Kasım'da (Bugün) hangi yollar kapalı? Bugün Ankara'da kapalı güzergahlar!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2022 09:01 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 09:27
10 Kasım'da (Bugün) hangi yollar kapalı? Bugün Ankara'da kapalı güzergahlar!

Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Düzenlenecek etkinlik için bazı yollar kapanacak dolayısıyla işine veya okula giden vatandaşlar alternatif olarak belirlenen güzergahları kullanmalı. 10 Kasım'da Ankara'da kapalı yollar nereler? 10 Kasım'da otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? Ankara'da bugün yollar saat kaça kadar kapalı olacak?

10 Kasım'da illerin birçok noktasında Mustafa Kemal Atatürk​'ü anma töreni düzenleniyor. Bu sebeple Ankara​'da kapalı olan yolların bilgisi paylaşılırken, vatandaşların belirlenen saatte toplu taşıma kullanılmasının mağduriyet yaşanmaması için daha iyi olacağı bildirildi. 

10 KASIM'DA ANKARA'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

Anıt Caddesi ile buraya açılan cadde ve sokakların, Gençlik Caddesi ile buraya açılan cadde ve sokakların, Akdeniz Caddesi ile buraya açılan cadde ve sokakların, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile buraya açılan cadde ve sokakların tamamının çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

ANKARA'DA BUGÜN SAAT KAÇA KADAR YOLLAR KAPALI OLACAK?

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılı nedeniyle saat 05.30'dan itibaren tören bitimine kadar kapatılacak yollar açıklandı.

10 Kasım'da (Bugün) hangi yollar kapalı? Bugün Ankara'da kapalı güzergahlar!

10 KASIM TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

10 Kasım'da (bugün)  toplu taşıma ücretsiz olmayacak. Toplu taşıma araçları dini ve milli bayramlarda ücretsiz hizmet vermektedir. 10 Kasım resmi tatil olmaması sebebiyle toplu taşıma araçlarında ücretsiz ulaşım hizmeti verilmemektedir. 

 

.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...