Tgrt Haber

Son dakika! Kahramanmaraş'tan umut dolu bir haber daha: 10 yaşındaki Ayça 185 saat sonra kurtarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2023 22:08 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 23:14

Son dakika haberi: Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki Ayça, arama kurtarma ekipleri tarafından 185 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkartıldı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye​'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep​, Adıyaman​, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil... 

MİNİK AYÇA 185 SAAT SONRA ÇIKARILDI

Kahramanmaraş’taki Ebrar Sitesi'nde arama kurtarma çalışması yapan Ankara İtfaiyesi ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerince 10 yaşındaki Ayça enkazdan 185 saat sonra çıkartıldı. Ekiplerin titiz çalışmalarının ardından çıkarılan çocuk, hastaneye sevk edildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM​ BÖLGESİNDEN CANLI YAYIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...