Tgrt Haber

Vicdansızlar! 11 yavru köpek ölüme çuvala koyup ölüme terk ettiler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Nisan 2023 17:00 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 17:13

Osmaniye’de ağzı bağlı bir çuvala konularak araziye bırakılan 11 yavru köpek, görenleri kahretti. Vicdansızların 11 canı acımasızca ölüme terk ettiği olaya sosyal medyada tepki yağdı.

Osmaniye​'nin Düziçi​ ilçesinde henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yeni doğan 11 yavru köpeği bir çuvala koyup, boş araziye bıraktı. O sırada yoldan geçenler, araziden gelen sesler üzerine çuvalı açtı.

ÖLMEK ÜZEREYKEN BULUNDULAR

Çuval içerisinde, ölmek üzere olan yavru köpekleri bulan vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen Düziçi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yeni doğduğu öğrenilen yavrular veteriner kliniğine götürüldü. Yavru köpeklerin koruma altına alındığı bildirildi.

Vicdansızlar! 11 yavru köpek ölüme çuvala koyup ölüme terk ettiler

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hayvansever11 Nisan 2023 08:49

Artık kimse bu haberlere inanmıyor! Köpekseviciler daha fazla etkileşim için yapıyor bunları Sokaklar köpek doldu Sokağa çıkamıyoruz Çocukları parka götüremiyoruz bütün parklar köpek dolu! Yeter artık hiçbir medeni ülkede sokakta sahipsiz köpek yok.Köpekleri sevdiklerini iddia edip sokaklarda sefil ediyorlar! Belediyeler görevini yapsın hepsini barınaklara götürsün İnsanlar yaralanıyor ölüyor!

Sonraki Haber Yükleniyor...