Tgrt Haber

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar! Cansız bedenini ekipler buldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Kasım 2022 07:18 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 07:23
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar! Cansız bedenini ekipler buldu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne otomobile giden şahıs araçtan indikten sonra köprüden atlayarak intihar etti. Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından kıyıya çıkarılan M.C.A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Dün akşam 21.00 sıralarında meydana gelen olayda 15 Temmuz Şehitler  Köprüsü’ne otomobil ile ilerleyen 31 yaşındaki M.C.A. aracını durdurarak aşağı indi. Daha sonra köprü korkuluklarına çıkan M.C.A. tüm çabalara rağmen ikna olmadı ve kendisini köprüden aşağı bıraktı. İhbar üzerine bölgeye Deniz, Sahil Güvenlik​ Polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İntihar​ eden kişinin cansız bedeni Sahil Güvenlik Ekiplerinin çalışmaları sonucunda kıyıya çıkarıldı.

Sağlık ekiplerine teslim edilen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası cansız bedeni cenaze aracı ile olay yerinden götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kuzeyrüzgarı21 Kasım 2022 19:52

Mekanı cennet olsun.Ülkedeki bunalım hepimizi sürüklüyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...