Tgrt Haber

15 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınmıştı! Ölen gencin darp görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 15:02 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 15:21

Ankara'da 15 yaşından küçük kız arkadaşının akrabaları tarafından darbedildikten sonra hayatını kaybeden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara’nın Sincan​ ilçesi Plevne Mahallesi'nde 15 yaşından küçük kız arkadaşının akrabaları tarafından darp​ edilen Fatih Sürücü isimli genç, çocuğa cinsel saldırı​ iddiası ile gözaltına alındı. Merke

 Fatih Sürücü'nün kız arkadaşının akrabaları olduğu iddia edilen kişiler tarafından darbedildiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

"KIRIK VE KANAMASI VARDI"

Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, olay günü köyde olduğunu ve oğlunun vefat haberini telefonla aldığını belirterek, “Sincan’a gelmem için beni telefonla aradılar. Böyle bir olayla karşılaştık. Oğlumun vefat haberini aldım. Bir kız çocuğunun oğlumu eve çağırmasıyla ve ailesinin eve baskın yaparak oğlumu darbetmesi ile çok sayıda kırık ve kanamaya neden olmuşlar. Polis ekipleri geç gelmişler ve doktora götürmüşler. Tekrardan polis ekipleri karakola getirmişler. Karakolda oğlumun vefatı haberini aldım. Birisi babası, birisi eniştesi. Öbür şahısların da Şanlıurfa’da ikamet ettiklerini ve tesadüf geldiklerini söylendiklerini öğrendim. En çok darbı da zaten o şahıslardan aldığı videolarda her türlü kanıtlanmış ve belgelenmiştir. Polis ekipleri sağlık kontrolü için adli hastaneye götürüyor. Doktor, 'Herhangi bir şey yoktur, kesikleri var ama kırık çıkık yok' deyip, tomografi raporu çıkmadan karakola yolluyor. Oğlum orada nezarette vefat ediyor” ifadelerini kullandı.

Daha öncesinde de sokakta ettiği kavgalardan dolayı aynı karakola gittiğini aktaran baba Sürücü, “Oğlum orada 'İyi değilim, sağlığım iyi değil' dediği halde ilgilenmemişler. 45 dakika falan bakmamışlar ama çocuğum sonradan vefat etmiş. Onlar da ambulans çağırmışlar. Ambulans geldiğinde oğlum karakolda vefat etmişti” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...