Tgrt Haber

15 yaşındaki Melike Arıbaş'ı eski nişanlısı sokak ortasında katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
03 Aralık 2022 17:12 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 17:44

Türkiye, Aksaray’dan gelen kadın cinayeti haberiyle sarsıldı. 15 yaşındaki Melike Arıbaş, bir yakınının kınasına gittiği sırada 24 yaşındaki eski nişanlısı Muhammet Kılıç tarafından sokak ortasında başından vurularak katledildi.

Aksaray'da öğle saatlerin bir yakınının kınasının yapıldığı düğün salonundan ayrılan 15 yaşındaki Melike Arıbaş, sokakta bekleyen eski nişanlısı 24 yaşındaki Muhammet Kılıç tarafından başından vurularak katledildi.

Cani M.K.'nın silahından çıkan mermilerden 2'si Melike Arıbaş'ın kafasına isabet etti. Arıbaş'ın babası D.A'nın kulağını da bir kurşun sıyırdı.

Kanlar içinde yere yığılan kızı gören baba, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Melike Arıbaş'ı katleden Muhammet Kılıç ise olay yerinden hız kaçarak uzaklaştı.

MELİKE KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Melike Arıbaş, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

15 yaşındaki Melike Arıbaş'ı eski nişanlısı sokak ortasında katletti

TEHDİT ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Genç kızın bir süre önce Muhammet Kılıç ile nişanlandığı daha sonra da yaşanan bazı sorunlar nedeniyle ayrıldıkları öğrenildi. Muhammet Kılıç'ın kendisinden ayrılan Arıbaş'ı defalarca telefonla arayarak rahatız ve tehdit ettiği öğrenildi.

CANİ GÖZALTINDA

Olay yerinden kaçan cani Muhammet Kılıç ise olay yeri yakınlarında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

15 yaşındaki Melike Arıbaş'ı eski nişanlısı sokak ortasında katletti
Melike Arıbaş'ın katili Muhammet Kılıç

"BENİ İSTEMİYOR' DİYE VURDU"

Olaydan sonra gözyaşlarına hakim olamayan babaanne Nurten A, "Torunum daha sonra nişanı bozarak ayrıldı. O da 'beni istemiyor' diye vurdu. İnşallah en büyük cezayı alır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yasemin 8 Aralık 2022 00:40

Bu ana kuzusunu 14 yaşında kim nişanladı içim yandı çocuğa

Çiçekçi Celal 7 Aralık 2022 17:29

Çok üzüldüm Allah ailesine sabırlar versin.. Allah rahmet eylesin..Başınız sağolsun..

Emir 4 Aralık 2022 16:56

Bu ülke 1950 de yıkıldı

Sevgi 3 Aralık 2022 17:32

Adalet yok ülkemizde ceza yok

Sonraki Haber Yükleniyor...