Tgrt Haber

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Ailesini ve komşusunu bıçakla katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, AA
27 May 2023 11:54 - Güncelleme : 27 May 2023 14:26

İstanbul'da madde bağımlısı bir genç ailesine ve komşusuna dehşeti yaşattı. Tartıştığı annesi ve ablasını bıçakla katleden genç, müdahale etmeye çalışan komşusunu da öldürdü.

İstanbulSilivri​'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki Mehmet A. ailesine ve komşularına dehşeti yaşattı. Annesi Nazlı A. ve ablası Esra A. ile tartışan genç, bir süre sonra eline aldığı bıçakla anne ve ablasına saldırdı.

İhlas Haber Ajans'nın aktardığı habere göre, evden gelen bağrışmaları duyan komşuları Semiha B. hemen daireye koştu. Semiha B.'nin geldiğini gören 16 yaşındaki genç elindeki bıçakla onu da yaraladı. Dehşete düşüren olay sonrası ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

GÖZALTINA ALINDI

Anadolu Ajansı'nda alınan bilgilere göre ise sağlık ekipleri anne, abla ve komşuyu hastaneye kaldırırken, yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatlarını katbettikleri aktarıldı. Mehmet A. olay yerinden kaçarken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözlatına alındı.

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Ailesini ve komşusunu bıçakla katletti


Kaynak: İHA, AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...