Tgrt Haber

16'ncı günde Munzur Çayı’ndan acı haber: Üç gençten birinin cansız bedeni bulundu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
06 May 2023 20:58 - Güncelleme : 06 May 2023 21:03

Bayram tatilinde Diyarbakır’dan gezmek için Tunceli’ye gelen, otomobilleriyle Munzur çayına düşerek kaybolan gençlerden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ramazan Bayramı tatili için araçlarıyla Munzur Çayı’na düşerek kaybolan gençlerden acı haber geldi. Diyarbakır’dan gezmek için Tunceli’ye gelen Mehmet Can Demiral (22), Azat Demiral (21) ve Baran Aslantaş’ın bulunduğu araç 21 Nisan günü Ovacık​ karayolunun 40. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur çayına uçmuştu. 

MORGA KALDIRILDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre kazanın hemen ardından başlatılan arama çalışmalarından 16.günde ilk sonuç elde edildi. Tunceli-Ovacık karayolu Miskisağ bölgesinde Munzur çayında yapılan aramalarda 22 yaşındaki Baran Aslantaş’ın cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cenaze, ambulansla Tunceli​ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kayıp olan Mehmet Can ve Azat Demiral’ı arama çalışmalarına ise hem Munzur çayında hem de Uzunçayır Baraj Göünde çok sayıda ekibin katılımıyla devam ediliyor.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...