Tgrt Haber

17 yıl hapis cezasından çobanlık yaparak kaçtı!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 09:05 - Güncelleme : 04 Mart 2024 10:06

Mersin'de hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kişi çadırda çobanlık yaparken yakalandı.

Mersin​'de kırsal bölgede çobanlık​ yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası​ hükümlüsü çadırda bulundu.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma​ Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında hırsızlık suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, aynı zamanda açık cezaevi firarisi olarak aranan şahsın Tarsus​ ilçesinde kırsal bir bölgede çobanlık yaptığı belirlendi. Şahsın çadırda kaldığını öğrenen ekipler operasyon yaptı. Hükümlü operasyonla yakalanarak, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Öte yandan, ekiplerin son bir hafta içerisinde uyuşturucu ticaretinden 17, yağma suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan 2 kişinin de aralarında olduğu toplam 672 aranan şahsı yakaladığı öğrenildi. Yakalanan şahıslardan 27’sinin sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

17 yıl hapis cezasından çobanlık yaparak kaçtı! Son suçunda yakalandı - 1. Resim

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...