Tgrt Haber

19 yaşındaki genç araç içinde ölü bulundu! Korkunç olayda flaş gelişme

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2024 11:32 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 14:44
19 yaşındaki genç araç içinde ölü bulundu! Korkunç olayda flaş gelişme

Afyonkarahisar’da 19 yaşındaki Halilhan K. otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Gencin ölümü ailesi ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Halilhan K'nın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, şüpheli olayda kullanıldığı tespit edilen tabancayı satmaya çalışırken JASAT tarafından kıskıvrak yakalandı.

Afyonkarahisar’da 19 yaşındaki Halilhan K. araç içinde ölü bulundu. Gencin cansız bedenini göre vatandaşlara durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

19 yaşındaki gencin şüpheli ölümü! Araç içinde ölü bulundu - 1. Resim


19 YAŞINDAKİ GENÇ ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU

Bölgeye gelen ekipler otomobildeki kişinin başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede şahsın 19 yaşındaki Halilhan K., olduğunu belirledi. Şahsın cesedi jandarma ve savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

19 yaşındaki gencin şüpheli ölümü! Araç içinde ölü bulundu - 2. Resim


TABANCAYI SATMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİ

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Olay sonrası Afyonkarahisar​ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT dedektifleri yaptıkları incelemede olayda kullanılan tabancanın araç olmadığını fark etti. Ardından 11 kişinin ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler M.Ü. (50) isimli şahsın olayın şüphelisi olduğunu belirledi.

Ardından şahsın peşine düşen JASAT dedektifleri M.Ü.’yü Emirdağ ilçe merkezinde olayda kullanılan tabancayı satmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Şahsın gözaltında olduğu ve sorgusunun devam ettiği bildirildi.

ÖLÜM HABERİNİ ALAN AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan 19 yaşındaki Halilhan'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlhami13 Eylül 2024 12:18

Üzücü haberler duymak hep kötü ya, genç bir hayatın böyle kaybolması çok üzücü

Sonraki Haber Yükleniyor...