Tgrt Haber

Taş ocağında acı son: 5 çocuktan 2’si su birikintisinde can verdi

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Haziran 2022 19:25 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 20:00
Taş ocağında acı son: 5 çocuktan 2’si su birikintisinde can verdi

Konya’da serinlemek için taş ocağındaki su birikintisine giren 5 çocuktan 2’si boğularak öldü.

Konya​'nın Seydişehir ilçesinde serinlemek için taş ocağında bulunan su birikintisine giren 5 çocuktan 2'si boğularak hayatını kaybetti.

2 ARKADAŞIN HAZİN SONU

Acı olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Tol Mahallesi'nde bulunan eski kum ocağında yaşandı. Yaşları 13 ila 16 arasında değişen 5 çocuk​ serinlemek için taş ocağında yağmur ve kar sularının oluşturduğu su birikintisine girdi. Suda yüzdükten bir süre sonra 14 yaşındaki Ferhat Şık ile 16 yaşındaki Talha Korkmaz, suya batıp çıkmaya başladı. Arkadaşlarının suda çırpındığını gören diğer çocukların haber vermesi üzerine ambulans, jandarma ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

SU BİRİKİNTİSİNDE CAN VERDİLER

Sudan kendi çabalarıyla kurtulan 3 çocuk tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedai altına alınırken dalgıçların arama kurtarma çalışmaları sonucunda Ferhat Şık ile Talha Korkmaz cansız bedenlerine ulaşıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden çocukların cenazeleri otopsi yapılmak için hastaneye kaldırıldı.

Taş ocağında acı son: 5 çocuktan 2’si su birikintisinde can verdi

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ölen çocuklardan Talha Korkmaz’ın Seydişehir Ziraat Odası Başkanı ve Tol Mahallesi Muhtarı İsmail Korkmaz’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Taş ocağında acı son: 5 çocuktan 2’si su birikintisinde can verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...