Tgrt Haber

2 günlük bebeğini metruk binaya terk etti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Şubat 2024 16:38 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 16:49

Diyarbakır'da bir kadın doğum yaptıktan sonra 2 günlük bebeğini metruk bir binaya terk etti. Tedavisi tamamlanan bebek, devlet korumasına alındı.

Merkez Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde 23 Şubat'ta metruk bir evde 2 günlük erkek bebeğin bulunmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan anne​ M.C.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen M.C, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

BAKAMADIĞI İÇİN TERK ETMİŞ 

Bebek​ ise Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, koruma altına alındı. Anne M.C'nin emniyetteki ifadesinde çocuğa bakamadığı için terk ettiğini söylediği öğrenilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...