Tgrt Haber

2 kız kardeş 34 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2023 16:17 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 16:45
2 kız kardeş 34 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde de şiddetli yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem Türkiye'yi hüzne boğdu. Bölgede her saat bilanço ağırlaşırken umutlandıran haberler de geliyor. Gaziantep’te depremde çöken 6 katlı binanın enkazında kalan 2 kız kardeş 34 saat sonra kurtarıldı.

Kahramanmaraş​'ın Pazarcık​ ilçesi aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası oluşan yıkım ve can kaybı Türkiye​'yi hüzne boğdu. Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep​, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de de büyük yıkıma neden olan depremler sonrası bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

34 SAAT SONRA KURTARILDILAR

Her saat bilanço ağırlaşsa da bölgeden gelen bazı haberler herkesi biraz da olsa umutlandırıyor. Gaziantep'te 6 katlı Gölgeler Apartmanı'nın enkazından 2 kız kardeş AFAD ekiplerinin titiz çalışması sonucu 34 saat sonra kurtarıldı.

2 kız kardeş 34 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

EKİPLER ALKIŞLA KARŞILANDI

Enkaz altındaki kardeşleri kurtaran ekipler vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Enkazdan çıkarılan 2 kız kardeş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Gölgeler Apartmanı'nda bugün yapılan çalışmalarda toplam 5 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...