Tgrt Haber

20 yıl sonra ameliyat masasında barıştılar

13 Şubat 2015 15:50
20 yıl sonra ameliyat masasında barıştılar

Manisa’da ailevi meseleler sebebiyle 20 yıldır dargın olan iki kardeş, aynı hastanede birer gün arayla geçirdikleri kalp ameliyatının ardından barıştı.

Özel bir hastanede bypass ameliyatı olan 60 yaşındaki Ramazan Sinemli ve 63 yaşındaki ablası Günay Naylan, yaşadıkları kalp rahatsızlığının ardından dargınlıklarını devam ettirmek yerine barışmayı tercih etti.
Edinilen bilgilere göre Günay Naylan (63) ve Ramazan Sinemli (60) adlı iki kardeş, aile içerisindeki sorunlar nedeniyle 20 yıldır birbirleriyle görüşmüyordu. Yıllar sonra Manisa'da özel bir hastanede birer gün arayla kalp ameliyatı olan iki kardeş barışmayı tercih etti. İki kardeşin ameliyatını Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. İshak Aras ve Kalp Damar Cerrahi Uzm. Dr. Fatmanur Tomakin gerçekleştirdi. Ailevi sorunları nedeniyle birbirlerine dargın olduklarını ifade eden kardeşlerden Günay Naylan, “20 yıldan beri görüşmüyor, konuşmuyorduk. Yıllar sonra barışmamıza hastane vesile oldu. Birbirimizden habersiz By-pass ameliyatı olduk. Bir gün önce ben oldum, ertesi gün kardeşim oldu. Bana kardeşimin de burada ameliyat olduğunu söylediklerinde çok üzüldüm. Allah'a çok şükür ki hem operasyonlarımız başarıyla gerçekleşti hem de kardeşimle barıştım. Bu dargınlık artık bitti. İkimiz de çok acı çektik. Kalbimiz bu acılar ile yoruldu. Ameliyat boyutuna kadar geldi. Kalp insanlar için çok önemli. Onun için birbirinizin kalbini kırmayın. Bizleri barıştıran hastane doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
İlk önce hastaneye Günay Naylan’ın başvurduğunu, ardından ise Ramazan Sinemli’nin geldiğini ifade eden Kalp Damar Cerrahı Uzm. Dr. Bülent Çümen ise, “Bu kadar tesadüf olamaz. Burada ikisinin de kardeş olduğunu öğrendik. Uzun yıllar görüşmediklerini ve aralarının bozuk olduğunu duyduğumuzda biz de çok üzüldük. Bu vesileyle onları barıştırmayı düşündük. Hastaneye gelip yatmaları, barışmaları için vesile oldu. Operasyonları da başarılı bir şekilde geçti. Onları mutlu görüyoruz, bu durum bizi de çok mutlu ediyor” diye konuştu. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...