Tgrt Haber

22 yaşındaki Hakan Asilkan ölü olarak bulundu: Ailesi televizyon programına giderken acı haberi aldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2022 06:42 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 06:48
22 yaşındaki Hakan Asilkan ölü olarak bulundu: Ailesi televizyon programına giderken acı haberi aldı

Antalya’da Cuma gecesinden beri kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki Hasan Asilkan’ın cansız bedeni D400 kara yolu Ulualan mevkiinde kuru otlar arasında bulundu. Gencin cansız bedeninin bulunduğunu duyan ailesi olay yerine giderken Hakan Asilkan’ın anne ve babası oğullarını bulabilmek umuduyla televizyon programına katılmak üzere otobüsle giderken acı haberi aldı. 

Antalya’da Uluan mevkiinde yoldan geçmekte olan 2 kişi yol kenarındaki çalılıklar arasında lambası yanan bir motosiklet​ görüp durdu. Motosiklete yaklaşarak bakan iki kişi motosikletin yanında yerde yatan bir kişiyi görünce durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan şahsın hayata gözlerini yumduğunu belirlerken yapılan incelemede cansız bedeni bulunan şahsın Cuma gecesinde beri kayıp olan Hakan Asilkan’a ait olduğu belirlendi. Hakan Asiykan’ın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

AİLESİ AĞIT YAKTI

Asilkan’ın cansız bedeninin bulunduğu haberini alan akrabaları ve arkadaşları olay yerine gitti. Yolun karşısından olay yerine geçmek isteyenler yüzünden D-400 karayolunda trafik​ zaman zaman aksadı. Jandarma ekipleri herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için sürekli vatandaşları uyardı. Kalabalık içerisinde bazı akrabaların ağıt yaktıkları gözlendi.

ANNE VE BABA TELEVİZYON PROGRAMINA GİDERKEN HABERİ ALDI

Hakan Asilkan’ın anne, baba ve iş ortağı Hakan’ı bulabilmek umuduyla televizyon programına katılmak üzere otobüsle yolculuk yaparken acı haberi aldı. Haberi alan anne ve babanın yolda inerek Manavgat’a geri dönmek üzere yola çıktıkları bildirildi.

22 yaşındaki Hakan Asilkan ölü olarak bulundu: Ailesi televizyon programına giderken acı haberi aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...