Tgrt Haber

248 saat sonra enkazdan kurtarılmıştı! Aleyna'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 13:21 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 13:26
248 saat sonra enkazdan kurtarılmıştı! Aleyna'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez’in sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün servisten çıkarılmasının planlandığı öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği söz konusu depremin 248 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez’in tedavisine devam ediliyor. Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi süren Ölmez için doktoru açıklama yaptı.

ALEYNA’NIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Aleyna’nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ünüvar, “Aleyna’nın durumu gayet iyi. Beslenmesi gayet normale geçti. Ameliyattan dolayı bir takibi var. Morali de yüksek, genel durumu da iyi. İnşallah bugün de servise çıkarmayı planlıyoruz. Kamuoyunun umut nişanesi oldu Aleyna. Genel durumu iyi. Şu anda taburcu olmasına ilişkin bir şey söylemiyorum. Doktor arkadaşlarımız genel takibini yapıyor. İlerleyen günlerde fizik ve tedavi süreci olacak. Aile fizik tedaviyi nerede yaptırmak isterse konuşacağız artık” dedi.

Bir çocuğun 13 gündür idrar çıkarmadığını ve böbreklerinde tahribat olduğunu ifade eden Ünüvar, çocuğun bugün idrar çıkardığını durumlarının yakından takip ettikleri belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...