Tgrt Haber

Depremin 248. saatinde kurtarılan Aleyna umuda uzanan anları anlattı: Çok mücadele ettim 

22 Şubat 2023 20:08 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 20:13

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinde enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez, enkaz altındaki zorlu süreci anlattı. Aleyna, "Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim" dedi. 

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde on binlerce kişi hayatını kaybederken enkaz altından gelen sevinçli haberler herkese umut olmuştu. Depremin ardından 248 saat sonra enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez ambulans uçak ile Ankara’ya getirilirken Aleyna Ölmez, Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde tedavisi devam ederken yaşadığı anları ve duygularını anlattı. 

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARETİ GÜZEL HİSSETTİRDİ"

Zor bir süreç olduğunu söyleyen Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi. İyi ve gururlu hissettim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın tekrar ziyaret edelim. Allah dua eden herkesten razı olsun" diye konuştu. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...