Tgrt Haber

Atama bekleyen 26 yaşındaki öğretmen adayı Hasan Cihan Aslan intihar etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2022 09:17 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 09:24

Atama bekleyen 26 yaşındaki öğretmen adayı Hasan Cihan Aslan intihar etti. Bir firmada kurye olarak çalıştığı öğrenilen Aslan’dan geriye gitarla söylediği şarkılar kaldı.

Atama bekleyen ve geçici olarak bir firmada kurye olarak çalışan 26 yaşındaki öğretmen adayı Hasan Cihan Aslan, intiharetti. Muş’tan Mersin’e göç eden ailenin çocuğu olan ve geçen yıl babasını kaybeden genç öğretmen adayı üniversitede okuyan kardeşine destek olmak için İzmir’e yerleşti. Burada kuryelik yapan Hasan Cihan Aslan, Bornova’da kardeşi ile birlikte kaldığı evde intihar girişinde bulundu. Genç öğretmen adayı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hasan Cihan Aslan, Mersin​ Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEPKİ: ÇOK ÜZGÜNÜM

CHP İzmir​ Milletvekili Özcan Purçu ise sosyal medya hesabında Hasan Cihan Aslan'ın gitar çalıp şarkı söylediği bir videoyu paylaştı ve "Çok üzgünüm. Mesleğini icra edemediği için bir öğretmen daha intihar etti, üstelik henüz 26 yaşındaydı. Gençlerimize bu kaderi yaşatanlara yazıklar olsun. Sırtınızda küfe yok; boynunuzda atanamayan öğretmenlerin, intihar eden gençlerin, acı çeken anaların ahı var" dedi.

https://twitter.com/ozcanpurcu/status/1607598689966788609

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...