Tgrt Haber

3 günde 2 ceset! Mahalleli diken üstünde... 

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2023 14:55 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 15:09

Antalya'da bir sitenin bahçe girişinde 35 yaşlarındaki şahsa ait ceset bulundu. 3 gün önce de aynı mahallede bir ceset bulunduğunu söyleyen mahalle halkı, yaşananlardan dolayı diken üstünde.

Antalya​'nın Muratpaşa​ ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde 3 gün arayla 2 ceset​ bulundu. Mahalleli tedirgin olurken, ekipler sebebini araştırıyor.

Bugün saat 10.15 sırasında bir sitede duvarın dibinde bir şahsın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese gelen polis​ ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 35 yaşlarındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

3 günde 2 ceset! Mahalleli diken üstünde... 

3 GÜN ÖNCE DE CESET BULUNMUŞ

Olay yeri inceleme ekipleri branda kurup, inceleme yaptığı ceset üzerinde herhangi bir kimlik bilgisine ulaşamadı. Diğer taraftan aynı mahallede 3 gün önce de aynı yaşlarda erkek şahsın boş arazide cesedi bulunmuştu.

3 günde 2 ceset! Mahalleli diken üstünde... 

Savcılık incelemesinin ardından şahsın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...