Tgrt Haber

30 yaşındaki gençten acı haber: Cami tuvaletinde ölü bulundu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Aralık 2022 12:17 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 12:35
30 yaşındaki gençten acı haber: Cami tuvaletinde ölü bulundu

Antalya’da 30 yaşındaki Kemal A. cami tuvaletine girdi. Arkadaşının gelmemesi üzerine tuvaletin kapısını çalan H.K. cevap alamadı. Cami görevlisinden yardım isteyen H.K. arkadaşının cansız bedeniyle karşılaştı.

Antalya​'nın Muratpaşa​ ilçesinde bir caminin tuvaletinde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Kemal A, ile arkadaşı H.K., ihtiyaç gidermek için cami​ tuvaletine geldi. Bir süre sonra dışarı çıkan H.K., arkadaşının gelmemesi üzerine geri tuvalete döndü.

ARKADAŞININ CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayan H.K., cami görevlisinden yardım istedi. Kapı açıldıktan sonra yerde fenalaşmış halde bulunan Kemal A’nın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarla camiye gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve olay yeri incelenme ekiplerinin çalışmasının ardından Kemal A.’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bir hayli üzgün görünen H.K. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...