Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 25 dakika önce

Dilencinin günlük kazancı dudak uçuklattı! Ekipler say say bitiremedi

Hatay'da zabıta ekiplerince yakalanan dilencinin üzerinden çıkan para şoke etti. Şahsın üzerinden çıkan paralara zabıta ekipleri el koydu.
Gündem - Gündem
1 saat 32 dakika önce

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi

Osmaniye'de yaşayan Ahmet Alişan, balık pişirdiği sırada yanına bir kedi geldi. Kedinin geçtiğimiz hafta kaybolduğu ve sahibi tarafından bulana 60 bin TL ödül verileceği öğrenildi. Kediyi sahibine teslim eden adam, 60 bin TL ödülü aldı.
 - Cesedin yanında deniz keyfi şoke etti!
1 saat 38 dakika önce

Cesedin yanında deniz keyfi şoke etti! 20 yaşındaki gencin cansız bedeni kıyaya vurdu

Alanya'da denize giren 20 yaşındaki gencin cansız bedeni kıyıya vurdu. Gencin cansız bedeni sahilde durduğu sırada sahildeki vatandaşları aldırış etmeden güneşlenmesi ve denize girmesi şoke etti.
Gündem - Gündem
2 saat 7 dakika önce

ChatGPT’nin 'kötü İngilizce konuşan Türk' taklidi şoke etti

ChatGPT’ni yine herkesi şaşırttı. "İngilizcesi zayıf bir Türk'ü taklit et" komutunu alan yapay zekanın yaptıkları ağızları açık bıraktı.
 - Jandarma Çelik Kanatlar nasıl doğdu?
2 saat 11 dakika önce

Skorsky Helikoptere takla attıran Türk pilotlar! Jandarma Çelik Kanatlar nasıl doğdu?

Jandarma Çelik Kanatlar Uçuş Ekibi, kapılarını Tgthaber.com’a özel röportaj verdi. Çelik Kanatlar’ın nasıl doğduğunu ve mümkün görülmeyen görevlerin nasıl başarıldığını Tgrthaber.com Özel Haber Editörü Emir Yücel’e anlatan Jandarma Pilot Albay Aydın Güler, Türk milletinin lügatında imkansız diye bir şey olmadığını söyledi.
 - Gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı
2 saat 21 dakika önce

Cep telefonuna gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı! 48 bin TL'si buhar oldu

Dolandırıcılardan bu kez kurtulamadı... Daha önce de dolandırıcılara inanıp 18 bin TL'sini kaptırmaktan son anda kurtulan 46 yaşındaki Erdinç Sevinç, bu kez tuzağa düştü. Kendisini banka çalışanı olarak tanıtan dolandırıcı ile telefonda konuşurken gelen mesajla 48 bin TL'sini kaptırdığını öğrenen adam büyük şok yaşadı. İşte olayın detayları...
Gündem - Gündem
2 saat 33 dakika önce

CHP Buldan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaca'ya bıçaklı saldırı! Hayati tehlikesi var

Denizli'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin Buldan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaca bıçaklı saldırıya uğradı. Çok sayıda bıçak darbesi alan Mehmet Karaca ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Gündem - Gündem
2 saat 57 dakika önce

Erzurum'da kar yağışı başladı! Palandöken beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından yurt genelinde sıcaklıklar hızla düştü. Erzurum'un Palandöken Dağı'na kar yağdı. Zirve beyaza bürünürken sıcaklıklar da eksiye düştü.
 - Kıyafetleri arasından çıktı, kıskıvrak yakalandı
3 saat 20 dakika önce

Son dakika | MİT ve Emniyet'ten FETÖ operasyonu: Firari hakim Mustafa Karatay yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Ankara'da ortak bir operasyon gerçekleştirdi. FETÖ'ye indirilen darbede eski hakim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.
Gündem - Gündem
3 saat 27 dakika önce

Az daha kendini yakıyordu! Klarnetle şov kötü bitti!

Konya'da bir kafede klarnetiyle şov yapmak isteyen müzisyen az daha kendini yakıyordu. Klarnet bir anda tutuşurken adamın yaşadığı büyük panik kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
3 saat 32 dakika önce

Kendini süper kahraman zanneden vatandaş kamerada

Bursa'da yüklü kamyonetin tepesinde seyahat eden bir vatandaşın görüntüleri süper kahramanları aratmadı. Görüntüler başka bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi.
Gündem - Gündem
3 saat 41 dakika önce

Son dakika | İstanbul Esenler’de korkutan yangın: Ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor

Son dakika: İstanbul Esenler'de 3 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. Binadan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Gündem - Gündem
3 saat 42 dakika önce

Bursa'da tehlikeli anlar! Dakikalarca sürdü, kimseye aldırış etmedi

Bursa'da sokakta dakikalarca drift atan otomobil sürücüsü hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı. O tehlikeli anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
4 saat 1 dakika önce

Asrın felaketi vurmuştu! Enkaz altından tarih çıktı

Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ağır hasar alıp yıkılan evin etrafında bulunan tarihi hamam gün yüzüne çıktı. Hamamın turizme kazandırılması planlanıyor.
Gündem - Gündem
4 saat 3 dakika önce

Okullar açıldı, trafik çilesi başladı! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 74

İstanbul'da okulların da açılmasıyla trafik çilesi başladı. Bu sabah saatlerinde trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 54, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 74 ölçüldü.
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

İstanbul ve İzmir'de FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Son dakika haberi: İstanbul'da FETÖ'nün hücreleri olarak bilinen gaybubet evlerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 örgüt üyesi, değeri 1,2 milyon TL'lik altınla yakalandı. İzmir'de de ByLock kullanan ve örgütün tepe yöneticileriyle irtibatı bulunan 12 şüpheli gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
4 saat 52 dakika önce

Aileleri kayıp ihbarı yapmıştı! Gerçek saatler sonra ortaya çıktı

Kastamonu'da kaybolan 2 vatandaş, saatler sonra şarampole devrilmiş otomobillerinin içerisinde yaralı halde bulundu.
Gündem - Gündem
5 saat 29 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 çete çökertildi! Çok sayıda kişi yakalandı

Bakan Yerlikaya Manisa’da Doğan Gezekli’nin, Yozgat’ta Ahmet Doğan’ın elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik “Kuyu-31” operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı.
Gündem - Gündem
6 saat 16 dakika önce

Kayıp kız çocuğu Berfin'den haber var! Her yerde aranıyordu

Siirt'te ailesinin kayıp ilanı verdiği 13 yaşındaki Berfin'den saatler sonra iyi haber geldi. Ekiplerin bulmak için seferber olduğu Berfin sonunda bulundu.
Gündem - Gündem
6 saat 28 dakika önce

Bayburt'ta şimşekler geceyi gündüze çevirdi! O anlar kamerada

Hava sıcaklıklarının 5-6 derece birden düştüğü Bayburt'ta, gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, gün boyunca aralıklarla devam etti. Sağanakla beraber yer yer çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirirken, o anlar araç kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. 
Sona Git