Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik sınırda kuş uçurtmuyor: Barış Pınarı'nda 3 terörist öldürüldü

05 Nisan 2022 09:45 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 10:06
Fotoğraf - Anadolu Ajansı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Fotoğraf - Anadolu Ajansı

Terör örgütlerine karşı yurt içinde ve dışında verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kahraman Mehmetçik, sınırda adeta kuş uçurtmuyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 3 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

"MİSLİYLE KARŞILIK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ"

MSB'nin paylaşımında, Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1511233832996982786

TERÖR ÖRGÜTLERİNE AĞIR DARBE

Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiği buluşmada terörle mücadeleye ilişkin önemli mesajlar verdi. Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Bakan Akar, 2015 yılından bu yana toplam 33 bin 990 teröristin etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...