Tgrt Haber

40 saniye içinde arabasından oldu! Akıl almaz hırsızlık kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2022 09:45 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 10:33

İstanbul'da içecek almak için markete giren adamın otomobili, 40 saniye içinde gözleri önünde çalındı. Hırsızlık anı kameralara anbean yansırken kameralara yansırken hırsız, suç ortaklarını da ileride araca alarak kayıplara karıştı.

İstanbulBahçeşehir'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda, otomobiliyle evine doğru seyreden Serkan Deli, semtteki bir marketin önünde durdu. Deli, çalışır vaziyette olan aracından inerek içecek almak için markete girdiği esnada hemen arkasından gelen bir kişi arabasına bindi. Çalışır vaziyetteki aracı, yaklaşık 40 saniye içerisinde çalan hırsız, hızla bölgeden uzaklaştı. Aracının gittiğini gören Deli, marketten çıkarak bir süre arkasından koştu. Ancak hırsız, yol üzerinde 2 suç ortağını da araca alarak kaçmayı başardı. Yoldan çevirdiği araçla bir süre kendi aracını kovalayan Deli, bir süre sonra hırsızları kaybetti. Şahıslar ise çaldıkları araçla kayıplara karıştı.

POLİS HIRSIZLARIN PEŞİNDE

Akıl almaz hırsızlık​ anları ve gencin kendi aracının peşinden koştuğu anlar da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından şoku atlatan Serkan Deli, polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aracın plakasını bildirerek çevredeki güvenlik kamerala görüntülerini inceledi. Serkan Deli de Bahçeşehir Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Polis ekipleri ise otomobili bulmak ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...