Tgrt Haber

40 yıldır gülmüyor

26 Ocak 2018 21:27
40 yıldır gülmüyor

Özellikle kadınlar, yaşları ilerledikçe yüzlerindeki çizgilerin belirginleşip, kırışıklıklara dönüşeceğinden çok korkar. Bunun için botoks olanlar mı dersiniz, diğer şekillerde bıçak altına yatanlar mı dersiniz, hepsi mevcut. Ancak bir kadın var ki kırışıklık için 10 yaşından beri ilginç bir yöntem uyguluyor

Bu kadının adı Tess Christian, 50 yaşında. Tess, yüzünde kırışıklık olmaması için 10 yaşından beri gülmedi.Kızı doğduğunda bile gülmedi. "Stevie doğduğunda çok mutlu olmuştum ama gülme ihtiyacı hissetmedim."Tess, genç görünümünü gülmemesine borçlu olduğunu söylüyor.Christian, "Benim yöntemim, botokstan ve diğer pahalı yüz kremlerinden çok daha doğal. Gülmemem, mutlu olmadığım anlamına gelmez. Hayatı çok seviyorum. Fakat ortalıkta sırıtarak gezinme ihtiyacı hissetmiyorum. Arkadaşlarım bana Mona Lisa diyor. Onun da tıpkı benim gibi neşeli olduğu söylenir. Sadece bunu göstermek istemiyoruz o kadar."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...