Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu! 47 ilde dev operasyon: Yüzlerce kişi gözaltında

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2023 10:19 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 10:42

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 47 ilde düzenlenen 'Paravan' operasyonda şu ana kadar 237 kişinin gözaltına alındığı duyurdu. Yerlikaya, operasyonun hız kesmeden devam ettiğini aktardı.

İçişleri Bakanı​ Aliye Yerlikaya, mali suç örgütlerine yönelik 6 aydır devam eden 'Paravan'operasyonda237 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Operasyonun tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Yerlikaya, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

6 AY PLANLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Mali Suç Örgütlerine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın koordinesinde, 6 aydır yürütülen planlı çalışmalar neticesinde: 47 ilimizde 490 hedef şahsa yönelik PARAVAN Operasyonu düzenlendi.

"SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Şu ana kadar 237 şahıs gözaltına alındı.Operasyon​ devam ediyor. Devletimizin ve milletimizin menfaatleri önceliğimizdir. Operasyonda görev alan bütün kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1668516129831092227

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...