Tgrt Haber

5 gün önce uyarmış... Maden faciasıyla ilgili paylaşım gündem oldu!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 02:48 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 02:49
5 gün önce uyarmış... Maden faciasıyla ilgili paylaşım gündem oldu!

Erzincan'daki maden faciası sonrası sosyal medyada bir paylaşım dikkat çekti. Toprak kaymasını 5 gün önce 'tahmin eden' kullanıcı sosyal medyada gündem oldu. İşte herkesin konuştuğu o paylaşım...

Erzincan​'ın İliç​ ilçesinde facia meydana geldi. Altın madeni​ sahasındaki heyelanda 9 işçi toprak altında kaldı. İşçilerin kurtarılması için bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, arama-kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

5 GÜN ÖNCE PAYLAŞMIŞ

Türkiye, Erzincan'daki faciayı konuşurken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu. 'Kızıl Deli Kahin' isimli bir hesaptan 5 gün önce yapılan paylaşım "Erzincan'daki felaketi önceden bildi" şeklinde yorumlandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Düşte göründü tedbir alın geç olmadan! Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu,koca bir nehir,koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür."

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...