Tgrt Haber

5 milyar TL'lik vurgunda yeni gelişme: Sedat ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 13:47 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 14:14
5 milyar TL'lik vurgunda yeni gelişme: Sedat ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi

Son dakika haberi... İzmir'de binlerce kişiyi 5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi Sedat ve Seçilay Ocakçı, adliyeye sevk edildi.

İzmir’de binlerce kişiden yüksek faiz vaadiyle 5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi iş adamı Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçmaya çalıştıkları sırası kıskıvrak yakalanmıştı. 

Kaçmaya çalışırken yakalanan Sedat Ocakçı’nın 2019 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ihraç edilen üsteğmen olduğu da ortaya çıkmıştı.

5 milyar TL'lik vurgunda yeni gelişme: Sedat ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi - 1. Resim

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. FETÖ'den ihraç edildiği de ortaya çıkan Ocakçı Holding’in sahibi Sedat Ocakçı ile eşi Seçilay Ocakçı’nın da aralarında olduğu toplamda 32 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

5 milyar TL'lik vurgunda yeni gelişme: Sedat ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi - 2. Resim

MAĞDURLAR ÇOĞALIYOR

Geçtiğimiz günlerde ise holding binasının girişindeki levhalar kaldırılınca ve binaya kiralık pankartı asılınca mağdurlar da ortaya çıkmış; evini ve arabasını satıp kredi çeken, elindeki paraları teslim eden mağdurlar ise Çiğli ilçesindeki Hira Danışmanlık Eğitim ve Yazılım önünde toplanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...