Tgrt Haber

Gaziantep'te vahşet! Böyle anne olmaz olsun: 5 yaşındaki kızını günlerce aç bırakıp, darp etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Kasım 2022 15:35 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 20:43
Yayın etiğimiz gereği çocuğun fotoğraflarına haberimizde yer vermedik (Fotoğraf: Arşiv)

Türkiye Gaziantep'ten gelen dehşete düşüren haberle sarsıldı. 5 yaşındaki kız çocuğu annesi tarafından günlerce aç bırakılarak işkenceye maruz kaldı. Bir süredir evde olmayan baba, döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı. Küçük kız hastanede yaşam savaşı verirken öz kızına işkence yaptığı ortaya çıkarılınca Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan Fatma Yıldız sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Yayın etiğimiz gereği çocuğun fotoğraflarına haberimizde yer vermedik (Fotoğraf: Arşiv)

Gaziantep'te yaşanan olay Türkiye'yi dehşete düşürdü. Köyde zeytin toplamak için evden ayrılan baba Cihan Y. eve geldiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Çocuğun işkenceye maruz kaldığını gören baba, hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

AÇ BIRAKIP, DARP​ ETMİŞ

İhbar sonrası eve gelen ekipler, 5 yaşındaki çocuğa olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Ardından hastaneye kaldırılan çocuğun uzun süredir aç bırakıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiği tespit edildi.

CANİ ANNE GÖZALTINDA

Yoğun bakıma alınan çocuğun durumunun kötü olduğu öğrenilirken, olayın ardından polis ekipleri babasının ifadesi doğrultusunda çocuğun annesini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ANNE RAPORLU ÇIKTI

Olayla ilgili iddialara göre, babanın bir kaç gündür köyde zeytin toplamaya gittiğini o esnada annesinin kız çocuğuna işkence ederek aç bıraktığını öğrenildi. Öte yandan, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen anne F.Y.'nin ise raporlu olduğunu öğrenildi.

***Yayın etiğimiz gereği çocuğun fotoğraflarına haberimizde yer vermedik***

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...