Tgrt Haber

6 aylık hamile kadın polisi şehit ettiler

08 Haziran 2016 16:04
6 aylık hamile kadın polisi şehit ettiler

Midyat'taki bombalı saldırıdan acı haberler gelirken şehit olan 2 kadın polis memurundan birinin 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı...

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. 

İKİSİ POLİS 4 ŞEHİT, 30 CİVARI YARALI 

Saldırıda iki kadınpolis, iki sivil vatandaş şehit oldu. Şehit polislerden birinin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Sivillerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 30 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.Yaralılardan bazıları kaldırıldıkları Midyat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından çevre illerdeki hastanelere sevk edildi. Bölgeye, AFAD ekipleri de gönderildi.

TAKVİYE BİRLİK GÖNDERİLDİ

Olay yerinden gelen ilk görüntülerde emniyet binasının ve çevresindeki binaların ağır hasar aldığı görüldü. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevk edildi.

YANGIN ÇIKTI, ARAÇLAR ALEV ALDI

Şiddetli patlamanın olduğu bölgede yangın çıktı. Bölge geniş bir güvenlik çemberine alınırken, emniyet kaynakları, patlamanın ardından sıçrayan bazı parçaların bahçedeki polis araçlarının da infilak etmesine yol açtığını söyledi. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...