Tgrt Haber

6 ilde PKK ve DEAŞ'a operasyon: 14 şüpheli gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2023 21:14 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 21:28

Malatya merkezli 6 ilde terör örgütleri PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 11'i PKK'lı, 3'ü de DEAŞ'lı olmak üzere 14 şüpheli gözaltına alındı.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar yurt içinde ve sınır ötesinde aralıksız devam ediyor. Akşam saatlerinde bölücü terör örgütü PKK​ ile beraber DEAŞ​ terör örgütüne darbe vuruldu.

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

14 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Malatya​ merkezli, İstanbul​, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman ve Van'da gerçekleştirilen operasyonlarda; Malatya'da 7, İstanbul'da 1, Van'da 1, Şanlıurfa'da 2, Diyarbakır'da 2, Batman'da 1 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 11'inin PKK/KCK üyesi, 3'ünün ise DEAŞ üyesi olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan zanlılar emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...