Tgrt Haber

Son dakika! 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümünde yeni gelişme: Babaanne tutuklandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Aralık 2022 17:03 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 17:16
Son dakika! 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümünde yeni gelişme: Babaanne tutuklandı

Son dakika haberi: Eskişehir’de anne ve babası cezaevinde olan 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in bakımsızlık, aç bırakılma ve eziyet sonucu hayatını kaybetti. Ölümüyle ilgili gözaltına alınan babaanne tutuklandı.

Anne ve babaları cezaevinde olduğu öğrenilen ve babaanneleri Cihangül K., amcaları Sezer T. ve halaları Deniz T. ile yaşayan Nur Elif Tiftik (6), solunum güçlüğü ve kusma​ nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 

Minik Elif'in bakımsızlık, aç bırakılma ve eziyet sonucu öldüğü iddia edilirken, gözaltına alınan amca Sezer T. ile hala Deniz T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, babaanne Cihangül K., dün akşam polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

CANİ BABAANNE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cihangül K., ‘işkence ve eziyet yapmak suretiyle çocuğa ve altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...