Tgrt Haber

Edirne'de kan donduran olay: 60 yıllık eşini vurdu, ardından intihar etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Haziran 2022 17:48 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 18:00
Edirne'de kan donduran olay: 60 yıllık eşini vurdu, ardından intihar etti

Edirne'de evinden karısıyla tartıştan bir adam, 60 yıllın eşini av tüfeğiyle vurarak katletti. Eşini öldürdükten sonra tüfeği kendisine doğrultan adam intihar ederek hayatına son verdi.

Edirne​'nin Havsa ilçesinde meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Yusuf Akbaş ve eşi Hasibe Akbaş arasında çıkan tartışmada kan aktı. Tartışma sırasında cinnet getiren koca, eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kendisini de vurarak intihar​ etti.

ÇOCUĞUNU ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Ağır yaralanan Hasibe Akbaş, çocuğunu arayarak evde silahla vurulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Akbaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasibe Akbaş da hayatını kaybetti. 7 çocuk sahibi çift, köy mezarlığına defnedildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...